Arkadaşlar merhaba, bundan belki 14 15 yıl önce, dedemin içtiği şaraptan içiyordum (köpek öldüren) gayet güzel bir kafası vardı, bir zaman sonra artık hoş olmamaya başladı ve üç dört defa kusturdu beni, ondan sonra şarap içmeyip başka içkilere yöneldim. Bundan 1 yıl önce arkadaşım bana şarap ikram ettiğinde içemedim çünkü kokusu ve tadı midemi bulandırıyordu, fakat ben içmek istiyorum, şarabın verdiği o kafayı, o hissi özledim açıkçası, bana şöyle 50,100 arası güzel şarap önerisi olan var mı? İkincisi de yanında ne iyi gider şarabın.. Şaraptan anlayan insanları buraya davet ediyorum önerilerini bekliyorum teşekkürler.
Sarap pek sevmem ama esim ayda bir falan icer Bordeaux Rotschild markasi gayet güzel ve ucuz. Bulabiliyorsaniz tavsiye ederim
Yaninda elbette peynir gider, sarabin yaninda hangi peynirler yenir diye google amcaya sorun bir
Gercekten yok mu? Dünyaca ünlü bir markadan bahsediyorum bulunmamasi ilginc, yani Türkiye'de bir Jack Daniels bulabiliyorsak onu da bulabiliriz diye düsündüm. Ama haklisin googleden Bordeaux sarap satin al diye arattim bir sey bulamadim.
Gercekten yok mu? Dünyaca ünlü bir markadan bahsediyorum bulunmamasi ilginc, yani Türkiye'de bir Jack Daniels bulabiliyorsak onu da bulabiliriz diye düsündüm. Ama haklisin Google'den Bordeaux sarap satin al diye arattim bir sey bulamadim.
O zaman yerli marka önereyim ama ismini hatirlamiyorum Camlidere ya da Kavaklidere sanirim markanin ismi. Fena degildi!
Ama en sevdigim sarap, bir arkadasimin yaptigi ev yapimi sarapti, cok sert oldugu icin gazozla karistirarak iciyordum