Şarap Önerisi

Konuyla alakalı değil ama çok merak ettiğim için sormak istiyorum. Madem tadı hoşunuza gitmiyor, kusturuyor, baş ağrıtıyor, ne kadar olmasa da cebinizi yakıyor. Bunca olumsuzluklara rağmen verdiği o kafaya değiyor mu? Hayır gerçekten merak ettiğim ve mantıklı bir açıklamasını bulmak için soruyorum. Çünkü öyle bir anlatıyorsunuz ki içmeyen insanında içesi geliyor. Hele şu rakı sofralarındaki o peynir, salata, domates falan. Tadını bilmediğim halde canım çekiyor.😀
Merakına son vereyim hemen :) 14,15 yıl önce daha çocuktum (12-14 arası bir yaştaydım) dedemin şarabından gizli gizli içiyordum, amma velakin güzel bir kafa yapıyordu, fakat aşırıya kaçırdığım için kustum, içtim tekrar kustum, içtim tekrar kustum artık son vermiştim. Sonra bira, rakı, viski gibi şeyleri içtim. Anladım ki hiç biri şarap kadar güzel değil :) Yeniden başlayacağım güzel tavsiyeleriniz sayesinde :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı