Sarftech T60 vs Redragon K617

Hayır söylediğiniz klavye Z11'e göre çok daha kötü neden inat ediyorsunuz?
Aynen katılıyorum, Sosyal'de de Z11 önerilmiş, bir ürün hatalı çıktı diye böyle dimdik konuşmak çok ilginç.

Aynen katılıyorum, Sosyal'de de Z11 önerilmiş, bir ürün hatalı çıktı diye böyle dimdik konuşmak çok ilginç.

Hayır bir de inat olayı var herkes kendi fikrini belirtiyor arkadaş zorla benim fikrime karşı çıkıyor.

Hayır bir de inat olayı var herkes kendi fikrini belirtiyor arkadaş zorla benim fikrime karşı çıkıyor.
Z11'de FN+ESC ile resetleme var mı hocam, eğer varsa basmama sorunu çözülebilir bile. Ben Z686'da kafayı yemiştim 3 tane switch değiştirip çözemedim diye, sıfırlayınca düzelmişti.
İki klavye arasında da Z11 zamanında 320 liraya satıldı vergi dahil Aliexpress'te, Z686 o zaman 510 liraydı ek keycaps'ler ile birlikte.
İkisi o zaman aynı fiyat olsaydı Z686 derdim ama bütçesini düşünenler Z11 aldı. Ben tercihi Z686'dan yapmıstım.

Biride benim, bozuktu ucuza elimden çıkardım.
Hocam ben 2 arkadaşlarım 1'er tane toplam 4 tane Z11 aldık hiçbirinde bir sorun yoktu çok düşük şans bozuk çıkması veya bozulması.
Peki Z11 mi K617 mi hocam?
Z11'in switchleri Huano olduğu için Z11.
İkisi o zaman aynı fiyat olsaydı Z686 derdim ama bütçesini düşünenler Z11 aldı. Ben tercihi Z686'dan yapmıstım.
Sanırsam Z11 100 TL daha ucuza geliyordu şahsen yön tuşlarına ihtiyacım olmadığı için Z11 aldım ve sarı renk aydınlatmasını garip bir şekilde çok beğendim.
Öncelikle iyi akşamlar. Sizce hangisi alınır?
İkisinden birini almak zorunda olsam K617. Yurt dışı alışverişi yapabilirsen Gk61 almak bütçenizdeki en iyi seçenek isterseniz beyaz renk seçeneği de var.

Hocam ben 2 arkadaşlarım 1'er tane toplam 4 tane Z11 aldık hiçbirinde bir sorun yoktu çok düşük şans bozuk çıkması veya bozulması.

Z11'in switchleri Huano olduğu için Z11.

Sanırsam Z11 100 TL daha ucuza geliyordu şahsen yön tuşlarına ihtiyacım olmadığı için Z11 aldım ve sarı renk aydınlatmasını garip bir şekilde çok beğendim.

İkisinden birini almak zorunda olsam K617. Yurt dışı alışverişi yapabilirsen Gk61 almak bütçenizdeki en iyi seçenek isterseniz beyaz renk seçeneği de var.
Peki bunun türkçesi var mıdır?

peki türkçe tuşlar alsam?
Sticker veya özel yapım tuş bulabilirseniz alabilirsiniz en kötü Türkçe tuş seti bulursanız alabilirsiniz Almanca düzen olduğu için Türkçe düzen keycapler ile uyumludur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı