Sarı siteden iPhone almak

meoww

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bildiğiniz üzere malum fiyatlardan dolayı alabileceğim en ucuz iPhone arayışına girdim bir süre önce ve araştırdım. Şimdilik en mantıklısı sarı site gibi gözüküyor. Ama tabii ki aklımda soru işaretleri bulunmakta. iPhone 12 ya da iPhone 13 almayı düşünüyorum. İlanlara göz attığımda çoğu neredeyse yurt dışı cihazları kayıtsız cihaz alıp, ücretini ödedikten sonra kayıt yaptırmaya soğuk bakmıyorum açıkçası. Aklıma asıl takılan kısımlardan biriyse alacak olduğum cihaz çakma çıkabilir mi?
Bu siteden daha önce alım, satım yapmış tecrübesi olan arkadaşlar ilk kez telefon için kullanacak birine verebileceğiniz tavsiyeler, yorumlar var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Apple Türkiye garantili Var İse Alın. Onun Dışında yurt dışından; ABD Vs. Oralardan getirilen telefonlarda kısıtlamalar var Apple Türkiye garantili Alırsanız Alınabilir.

Merhaba, bildiğiniz üzere malum fiyatlardan dolayı alabileceğim en ucuz iPhone arayışına girdim bir süre önce ve araştırdım. Şimdilik en mantıklısı sarı site gibi gözüküyor. Ama tabii ki aklımda soru işaretleri bulunmakta. iPhone 12 ya da iPhone 13 almayı düşünüyorum. İlanlara göz attığımda çoğu neredeyse yurt dışı cihazları kayıtsız cihaz alıp, ücretini ödedikten sonra kayıt yaptırmaya soğuk bakmıyorum açıkçası. Aklıma asıl takılan kısımlardan biriyse alacak olduğum cihaz çakma çıkabilir mi?
Bu siteden daha önce alım, satım yapmış tecrübesi olan arkadaşlar ilk kez telefon için kullanacak birine verebileceğiniz tavsiyeler, yorumlar var mıdır acaba?

Hocam sarı siteden alacaksanız güvenilir bir satıcı bulmalısınız. Ayrıca yüksek fiyattta olanlar asla çakma çıkmaz. Zaten çakma olup olmadığını IMEI sorgulatarak ya da App Store'a girecekken karşına Play Store çıkması ve hızı, stabilliği gibi şeylerden rahatça anlayabilirsiniz.

Yurtdışı cihaz almayın, kullanamazsınız. Çakma cihazları da anlarsınız zaten. Faturasız cihaz almayın. Satış sözleşmesi yapın mutlaka

Peki yurt dışı cihazları kayıt ettirmek için illa pasaport gerekiyor mu? Nüfus cüzdanıyla kayıt da oluyor diye biliyorum. Ona göre alacağım.

Peki yurt dışı cihazları kayıt ettirmek için illa pasaport gerekiyor mu? Nüfus cüzdanıyla kayıt da oluyor diye biliyorum. Ona göre alacağım.
Evet pasaport şart fakat yurtdışından gelirken kayıt ettirebilirsiniz onun dışında kayıt ettiremezsiniz. Yurtiçi faturalı cihaz almanızı tavsiye ederim. 2-3k için değmez. Tek bir numara ile kullanılabiliyor. Bu nedenle cihazı satamazsınız da.

Evet pasaport şart fakat yurt dışından gelirken kayıt ettirebilirsiniz onun dışında kayıt ettiremezsiniz. Yurt içi faturalı cihaz almanızı tavsiye ederim. 2-3K için değmez. Tek bir numara ile kullanılabiliyor. Bu nedenle cihazı satamazsınız da.

Satmak benim için sorun değil ömürlük kullanmak istediğim için yurt dışı değerlendiriyorum. Duyduğum söylentilere göre nüfus cüzdanı ile de kayıt yaptırılabiliyordu onun sadece söylenti mi yoksa gerçek olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Onun yanında sanırım pasaportsuz girilen yerlere gidip gelerek de kayıt işlemine devam edebiliyoruz, ancak emin değilim o yüzden buradayım.
Hocam Apple Türkiye garantili var ise alın. Onun dışında yurt dışından; ABD Vs. oralardan getirilen telefonlarda kısıtlamalar var Apple Türkiye garantili alırsanız alınabilir.

Dediğiniz şey yerine Apple uluslararası garanti olsa da olur mu acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı