Şarj adaptörlerinde gücü tam verememesi gibi bir durum olabilir mi? Çünkü şarj adaptörü değişikliği sonrası FPS düşüşü gibi konular gördüm. Şarj adaptörü düzgün bir şekilde şarj etse bile yine de arızalı olabilir mi? Nasıl tespit edebilirim?
Bilgisayarı aldığımdan beri FPS sorunuyla uğraşıyorum. BIOS dahil her şeyim güncel, ayarlar performansta, Kasperky ile tarattım virüs de yok. Ama her oyun 10-15 FPS. En son aklıma adaptör geldi işte.En sağlıklı yöntem gelen gücü ölçmek olacak. Ampermetre işinizi görür. Şarj cihazında yazan W değeri geliyorsa sorun yoktur. Laptoplarda prize takılmadığı taktirde ciddi bir FPS kaybı olur. Eğer böyle bir sorun var ise şarj cihazınızı kontrol edin. Ufak kayıplar yaşanıyorsa, virüs olabilir, bilgisayara bakım temizlik gerekiyor olabilir veya ekran kartında problem olabilir bilemiyorum kontrol ettirmek en sağlıklısı
Acer Aspire A315-57G. GTA 4, Skyrim, Pes 21, Metro Last Light, 12 Minutes test ettiğim oyunlar. Hepsi 15 FPS'in üstüne çıkamadı.sistem ne
Aldığınız şarj makinesinin sizin bilgisayarınızı besleyebildiğinden emin olun.Çünkü şarj adaptörü değişikliği sonrası FPS düşüşü gibi konular gördüm.
Hocam GTA 4'ü benim sistemden kötü sistemle oynayabiliyor arkadaş. MX 330 AMD 4300U' dan daha iyi değil mi? Arkadaşım oynayabiliyor.Hocam adaptörü yinede kontrol edin ama ekran kartınız çok düşük ondan olabilir.
Adaptörle ilgili herhangi bir tespit programı yok değil mi? Ekran kartı için önerebilir misiniz bir de.Aldığınız şarj makinesinin sizin bilgisayarınızı besleyebildiğinden emin olun.
Orijinal adaptördeki voltaj değerleri ile yenisindeki aynı olsun. Fazla olmasın, yakmayın bilgisayarı.
Orijinal adaptördeki amper değerleri ise yenisinde ya aynı olsun ya da daha yüksek olsun.
Ek Not: Voltaj * Amper = Watt
Adaptör değerlerinin, adaptörün üstünde yazması gerek. Düzgün bir adaptör aldığınız sürece yazan değerlerin doğru olması gerek.Adaptörle ilgili herhangi bir tespit programı yok değil mi? Ekran kartı için önerebilir misiniz bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.