Şarjı uzun süre giden, YouTube müzik kullanılacak saat önerisi

FranKK

Kilopat
Daha fazla  
Fiyat sorun değil, kolumda kaliteli dursun, şarjı 2 günden uzun sürsün ve YouTube müziği kullanabileceğim saat arıyorum. Akıllı saat almamın temel sebebi otomasyon sistemleri olan bir yerde çalışıyorum ve sesten telefon aramalarını duyamıyorum. Bu sebeple saatin titreşim özelliğiyle aramaları kaçırmamak için alıyorum.

Fiyat sorun değil, kolumda kaliteli dursun, şarjı 2 günden uzun sürsün ve YouTube müziği kullanabileceğim saat arıyorum. Akıllı saat almamın temel sebebi otomasyon sistemleri olan bir yerde çalışıyorum ve sesten telefon aramalarını duyamıyorum. Bu sebeple saatin titreşim özelliğiyle aramaları kaçırmamak için alıyorum.

Huawei wacth GT2 kullanıyorum memnunum. Telefondan YouTube Music açınca saatten de kontrol edebiliyorum. En önemlisi de saaatin şarjı 1 haftadan aşağı gitmiyor. Ha fiyat önemli değil dediğiniz için diyorum 2 modem üstü GT3 Pro alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saati satın aldım, telefonum samsung marka. Saati hangi uygulama ile beraber kullanmalıyım?
Huawei wacth GT2 kullanıyorum memnunum. Telefondan YouTube Music açınca saatten de kontrol edebiliyorum. En önemlisi de saaatin şarjı 1 haftadan aşağı gitmiyor. Ha fiyat önemli değil dediğiniz için diyorum 2 modem üstü GT3 Pro alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221218_143615_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20221218_143615_Hepsiburada.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 45
Saat gelince Huawei sağlık adlı bir uygulama var onu yükleyip telefon ile bağlayınca kullanabiliyorsunuz. Şu tarz bir uygulama uyku takibi adım sayma,eğzersiz takibi, gibi özellikleri görmenizi ve yönetmenizi sağlıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-12-18-15-16-15-384_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_2022-12-18-15-16-15-384_com.huawei.health.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı