Şarjlı diş fırçalası 24 saate şarj oluyor ve yarım saat çalışıyor

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Bir tam dolumu 22 saat ve tam kullanım sadece 30dk sizce de az değil mi? Çok anlamadan aldım. Şarj etmeden ilk kez kullandım 2 dakika çalıştı durdu.
Başta bozuldu sandım. standa oturttuğunda çalıştı.
Ne kadar yavaş şarj oluyor. Her gün diş fırçalayan biri için 24 saate bir şarj dolan bir cihaz ne kadar mantıklıydı. Pişman oldum.

Dosya Ekleri

• IMG_1665.jpeg
    IMG_1665.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1664.jpeg
    IMG_1664.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_1663.jpeg
    IMG_1663.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1662.jpeg
    IMG_1662.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 23
Yüksek Wlı adaptör kullanarak deneyin

O fırçalar sürekli şarjda durur genelde. Artı her gün iki kez diş fırçalayan birisi için 4 dk günlük kullanım 7 buçuk gün eder 30 dakika süre için. Sürekli şarjda kalsın istemiyorsanız 3-4 günde bir şarjda bırakın.

O fırçalar sürekli şarjda durur genelde. Artı her gün iki kez diş fırçalayan birisi için 4 dk günlük kullanım 7 buçuk gün eder 30 dakika süre için. Sürekli şarjda kalsın istemiyorsanız 3-4 günde bir şarjda bırakın.
İyide ben en az 15 dakka dişlerimi fırçalıyorum. İlk kez az önce kullandım 2dk sonra kapandı.

Siz tuşa tekrar basınca 2 dakikalık süre yeniden başlar.
Ben durdur çalıştır durdur çalıştır şeklinde ilerliyorum. Az önce doktordan geldim dedi işte diş taşı oluşmuş ben de o yüzden aldım bu cihazı.
Şimdi bende 2 dakika fırçalayınca diş fırçası kapandı tekrar şarja takınca açıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı