Şarjlı matkabın vitesi arada kalıyor

564803

Hectopat
İyi geceler. Şarjlı matkabımın vitesi şu zamanlarda, nedenini bilmediğim bir şekilde o kadar çok yumuşadı ki 2.vites'te vida atarken doğal bir şekilde şarjlıya biraz bastırıyorum ve vites yumuşak olduğu için atıyor, 1.vites ve 2.vites arasında kalıyor ve mandren hareket etmiyor. Bu sorunu, vites atışlarını zorlaştırıp azaltabilmek için vitesin oraya küçük bir vida attım. Az'da olsa işe yarıyor fakat tamamen işe yaramıyor. Sizce bu sorunu nasıl kökten olarak ortadan kaldırabilirim?

WhatsApp Görsel 2024-11-10 saat 22.18.03_32ea476b.jpg

Fotoğraf niye ters çıkmış bilmiyorum.

İyi geceler. Şarjlı matkabımın vitesi şu zamanlarda, nedenini bilmediğim bir şekilde o kadar çok yumuşadı ki 2.vites'te vida atarken doğal bir şekilde şarjlıya biraz bastırıyorum ve vites yumuşak olduğu için atıyor, 1.vites ve 2.vites arasında kalıyor ve mandren hareket etmiyor. Bu sorunu, vites atışlarını zorlaştırıp azaltabilmek için vitesin oraya küçük bir vida attım. Az'da olsa işe yarıyor fakat tamamen işe yaramıyor. Sizce bu sorunu nasıl kökten olarak ortadan kaldırabilirim?

Eki Görüntüle 2349087

Fotoğraf niye ters çıkmış bilmiyorum.
O sıcak silikonlu vida neden orada? Sürekli bir viteste kullanırken zorlamışsan, dişliler aşınmıştır vites kutusunda, açıp düzeltebilirsin (yenisini alıp takmak) veya iyi bir tamirci halledebilir... ya da yenisini alacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı