Şarjlı matkap önerisi

Araştırma içerisindeyim bir kez alıp uzun ömür kullanmak istiyorum güçlü bir makine aramaktayım bakalım ne alacağım araştırıyorum teşekkürler
O zaman bütçeyi artırıp, Makita, Bosch, Dewalt bakın, o kadar bütçe yoksa Einhell tavsiye ederim ama yine söylüyorum ev kullanımı için önerdiğim cihaz gayet uygun.

12V makineler pek güçlü değil, Çn mallarının üzerinde yazan 20-40-60V değerlerine bakmayın hemen hemen hepsi yalan. 18V bir makine alırsanız daha güçlü olur.

Merhaba yorumunuza yeni denk geldim. Bu cihazdan almayı düşünüyorum, halen önerir misiniz? Yedek akü araştırdım ama bulamadım, einhell marka aküler cihaz ile uyumlu mu?

Bu paralar ev için kullanılacaksa biraz fazla az buçuk elektronik bilginiz varsa pilini ben değiştiririm derseniz alın bitpazarından 150-200TL'ye replika, zaten üzerindeki dandik piller 2 sene idare eder ev ortamında, sonrasında çıkma laptop pili takarsınız ömürlük olur.(Torku nasıl derseniz inşaatta kullanıyoruz replika şarjlıları gayet rahat iş görüyor.)

@glaitaht arkadaşın verdiği linkteki şarjlı benzerleri, sanayilerde cami önlerinde cuma çıkışları, ya da bit pazarlarında dediğim fiyata rahat bulunur.

Son düzenleme:
Merhaba yorumunuza yeni denk geldim. Bu cihazdan almayı düşünüyorum, halen önerir misiniz? Yedek akü araştırdım ama bulamadım, Einhell marka aküler cihaz ile uyumlu mu?
Bu ütünü çakma cihazlarla kıyaslamayın, Einhell markasının alt ürünü ve ev için çok yeterli bir cihaz. Cihazı amatör işler için öneririm. Evet uyumludur anca bazı modellerin bataryası uyumsuz olabilir, satın almadan önce satıcıya sorun bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı