- Makaleler
- 13
Şarkı için ses kayıt programı önerisi verir misiniz?
Mikrofon: Lastvoice BM-800
Mikrofon: Lastvoice BM-800
Hocam vokali kayıt ettikten sonra ne yapmalıyım?AudaCity.
Arkadaki pis sesi ve cızırtıyı azaltan efekt vardı onu uygulayabilirsin, adını hatırlamıyorum.Hocam vokali kayıt ettikten sonra ne yapmalıyım?
Şuan onu kullanıyorum zaten.
Arkadaki pis sesi ve cızırtıyı azaltan efekt vardı onu uygulayabilirsin, adını hatırlamıyorum.
Mikrofonun ne kadar verebiliyorsa o kadar, belki ayar yaparsan daha net alabilirsin.Sesin kalitesi en fazla bu kadar mı artıyor?
Nasıl yapabilirim?Mikrofonun ne kadar verebiliyorsa o kadar, belki ayar yaparsan daha net alabilirsin.
Sağ alttaki hoparlör ikonuna sağ tıkla 'Ses ayarlarını aç' de. Açılan pencere de sağ tarafta 'Ses Denetim Masası' var ona bas. Oradan 'Kayıt Aygıtları' sekmesine gel ve mikrofonunu seç ardından çift tıkla.Nasıl yapabilirim?
Yaptım.Sağ alttaki hoparlör ikonuna sağ tıkla 'Ses ayarlarını aç' de. Açılan pencere de sağ tarafta 'Ses Denetim Masası' var ona bas. Oradan 'Kayıt Aygıtları' sekmesine gel ve mikrofonunu seç ardından çift tıkla.
Dinle sekmesinde bu aygıtı dinle dersen sesini duymaya başlarsın. Düzeyler ve geliştirmeler sekmesinden bir kaç ayar değiştir ve sesindeki farkı kontrol et.Yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.