Şarkı yapmak için ne yapmak gerekir?

Brky26

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, rap şarkısı yazdım beatta hazır. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece bir ses kaydediciden şarkıyı söyleyip beat mı ekleyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Audacity gibi bir yazılımla sesini kaydedip beat ile birleştirebilirsin. FL Studio gibi yazılımlar da var ancak başlangıç için biraz karışık gelebilir.

Arkadaşlar merhaba, rap şarkısı yazdım beatta hazır. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece bir ses kaydediciden şarkıyı söyleyip beat mı ekleyeceğim?

Mix-masterıng, vokal editleri tarzı çok şey yapman lazım sadece beatle olacak iş değil ama beat lütfen cıstak vıbelı bir beat olmasın.

Mix-masterıng, vokal editleri tarzı çok şey yapman lazım sadece beatle olacak iş değil ama beat lütfen cıstak vıbelı bir beat olmasın.
Yok hocam newshool rap sözlerini sevmem beatinide, farazinin yaptığı beatlar çok hoşuma gidiyor, bu beatlardan kullansam, sadece Instagram ve youtubeye atsam sorun olurmu ?

Yok hocam newshool rap sözlerini sevmem beatini de, farazinin yaptığı beatlar çok hoşuma gidiyor, bu beatlardan kullansam, sadece Instagram ve YouTube'a atsam sorun olur mu?

Çok alıntı alma telif yiyebilirsin ama internette nasıl beat yapılacağı, mix-masterıng yapılacağı gösteriliyor onlara bak şöyle 10-15 deneme sonrası istediğin şekilde at belki bu işten parada kazanabilirsin umarım başarılı olursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı