Sadece benzediği için öyle dedim ya, çok tanıdık geliyor bulamıyorum ama.Farazi ile araları iyi değil sanmıyorum farazinin Beat'ini kullanabileceğini. Şarkı henüz yeni eğer beat çalıntı veya alıntı değilse bulamazsın gibi.
Sadece benzediği için öyle dedim ya, çok tanıdık geliyor bulamıyorum ama.
Ama saçma bir şekilde çok tanıdık geliyor, çok az bir farklılık var gibi.Tüm şarkılarındaki beatleri benzer setuplar üzerinden oluşturuyorlar, tanıdık gelmesi normal diyeceğim lakin ben de bakınacağım bir.
Ama saçma bir şekilde çok tanıdık geliyor, çok az bir farklılık var gibi.
Bütün albümleri geziyorum şu anda bulurum belki.No. 1'in 2009 2012 arası döneminde çıkan şarkılarından fırlamış gibi bir beat var, bana da tanıdık geldi.
Bütün albümleri geziyorum şu anda bulurum belki.
Teşekkür ederim bilgi içinBunun için bir AI, bir App olmaması şaşırttı herhaldeki Sample'lar çok kısa ve üzerinde çok oynanan müzik parçaları olduğu için bulması zor ve toplumun geneli pek böyle bir şeyi kullanmayacağı (gerçi b2b müzik şirketleri telif için kullanabilir neyse) için gelir kaynağı elde etmede zorluktan dolayı yapan olmamış. Bu yüzden bu işler için ChatGPT bile ilk önce müzik topluluklarına sorun diyor. Ancak albüm yayımlandıktan sonra Discover Music via Samples, Cover Songs and Remixes | WhoSampled bu siteyi deneyebilirsiniz. Bir umut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.