Şarkım nasıl?

Sxtre

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel Core i5-12500h
NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics
24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram
Samsung 512 NVM M.2 SSD
Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD
Meslek
Müzik Prodüktörü
Merhaba!

Öncellikle kendimi kısaca tanıtayım, 1,5 yıl gibi bir süredir, müzik prodüktörü olarak 39'a yakın şarkı çıkardım.
Çıkardığım şarkıların %80'lik kısmı "phonk" türünde. Bugünde Edit'i dahil, her şeyi bana ait olan, şarkı klibime yorumlarınızı ve eleştirilerinizi almak istiyorum.

Sizlerden ricam, eleştiri veyahut yorumda bulunucak arkadaşlar, teknik konular hakkında bahsedebilir, iki taraf içinde yararlı bir konuşma çevirebiliriz.
Daha öncesinde "2 şarkıyı koymuşsun" ya da "bunu ben de yaparım ne var ki?" diyen arkadaşlara tanıklık etmekten gözlerim yoruldu.

Küçük bir not: Gelecek ay, bunun gibi sağlam parçalardan oluşan 5-6 şarkılık bir albüm yayınlayacağım, albümün içerisinde olacak bu parça da, Spotify da olsa eklerim diyen arkadaşlar için:) ayrıyeten bu ayın 25'nde bir albüm yayınlayacağım. Spotify sanatcı hesabımı, bu nick ile aratırsanız bulabilirsiniz (sxtre)

Şimdiden teşekkür ederim<3

Buyurunuz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence inişli çıkışlı olması arkadaki beat'e uymamış. Hatta direkt tüm phonk şarkılarda full yükselişte olması, hızlanması daha güzel oturuyor. Teknik olarak bilmesem de kendimi anlatmaya çalıştım, bence böyle olursa daha güzel olur. Böyle de güzel olmuş, eline sağlık.

Ama phonklarda genelde sadece 15 20 saniyeliğine özel ve vurgulu bir kısım olur ve sadece o kısmı beğenilir. Sizin müziğiniz de o aralığı yakalayamadım. Onun dışında güzel.

Ama phonklarda genelde sadece 15 20 saniyeliğine özel ve vurgulu bir kısım olur ve sadece o kısmı beğenilir. Sizin müziğiniz de o aralığı yakalayamadım. Onun dışında güzel.

Şimdi şöyle dinlediğiniz phonk alternatifine göre değişiklik gösterecektir.
House phonk da "rises" kısmı yani yükseliş, temel olarak en vurgulu yer olur ve en çok oynatılan yer olur genelde.
Aggrasive phonk da "rises" hafif başlar geri kalanı ağır olur.
En son olarak benim yaptığım türde ise, yani drift phonk, "rises" ahım şahım bir vibe vermez çünkü neredeyse tüm şarkı aynı şekilde gidecektir zaten.
Ya biraz da herkesin kulağı farklı oluyor şimdi, yorumun için teşekkür ederim, her birini not alıyorum:)

Bence güzel olmuş elinize sağlık, sadece diğer arkadaşlarında dediği gibi vurgulu bir kısım yok diğer Phonk'lardaki gibi.

Teşekkür ederim:) bir sonraki şarkımda bunlara dikkat edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı