Şarkının adı neydi?

"ah" diye bir kadın sesi hatırlıyorsunuz, bunun bir şarkı olduğuna emin misiniz. ?
Şarkıyla hatırladım ama göre ve sen ne yapıyorsun ne ediyorsun
Rap tarzına mı yakın yoksa türkü mü? Son zamanlarda anadolu rock müzikleri de popüler ordaki sanatçılar da çok bilinen kişiler değil. Bazı müzikleri de yapay zeka desteği ile yapıyorlar. Eğer türküyle karışık elektronik varsa anadolu rock müziklerini tek tek dinle derim youtubede.
Rap müzik

Rap müzik
Teyze, torunun felan var mı yanında gelsin sana bir yardım etsin yazma konusunda, ne demek istediğini anlamadım. "göre ve sen ne yapıyorsun ne ediyorsun" Ekrana böl böl bakıyorum ne demek istedi diye.

Rap müzik
Teyze, torunun felan var mı yanında gelsin sana bir yardım etsin yazma konusunda, ne demek istediğini anlamadım. "göre ve sen ne yapıyorsun ne ediyorsun" Ekrana böl böl bakıyorum ne demek istedi diye.
"Ama göre ve sen ne yapıyorsun" ne demek.
@fy93 olayı öyle tatlı espiriye bağlamışsın ki, beş para etmez müzik camiasından albüm teklifi falan gelir, o kadar temiz, kaçırmadan golü atmışsın. @Nissan4 tribünden pankart açmış anlamayanlar için cidden.

@MATRİX TEYZEE Google'ın humm/mırıldanma(müziğin ezgi veya ritmini yapma) özelliğini dene, burada ah'a geldik uh'dan çıkacağız ah'ını almadan halledilmesi için telefonunda bu özelliği kullan; Voice

Google assistant, mikrofon tuşu, şarkının ezgisi. Humm ne demek bilmiyorsan hazır google açmışsın, bırak nöronların halletsin sen çözemediysen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu mu yoksa?

Yapamayzeka klip ve korkunç bir şarkı ile karşılaştırdığın için teşekkür ederim, 20.000 fersah daha uzağından geçerim bu türlerin artık.

Yalnız merak ettim, şarkıda "ah" nerede geçiyor, auto-tune'dan her şey buzdolabı motoru gibi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı