- Makaleler
- 1
17 yaşındayım 70 kiloyum güncel 1 ay kadar kullanıp maddi sıkıntılardan bırakmıştım. Hakkında kesin olan şeylerden bahsedeyim, uyku kalitende artış sağlar bulk döneminde isen açlık artışı sağlar değilsen nefsini çok fazla zorlarsın vücudunda büyüme hormonunu arttıracağı için dolaylı yoldan kas kütlesi artışı sağlamasa bile kaslarının daha iyi gelişmesinde kesinlike bir rol oynar ( örneğin. Uyku kalitesinin artması ) hiçbir yan etkisini görmedim şimdi tekrardan 1 ay kadar kullanacağım bakalım.
1. kullandığımın markası swiss pharmaydı 2.si Prime X bu şeyin hiçbir zararı yok istediğinize inanabilirsiniz.
Marka? Bir de gidip kan testi falan verin, değerlerinize baktırın bence bir daha başlamadan önce. Böyle saçma sapan ürünlere denek olmanın mantığı ne acaba? Kendinde diyorsun kas gelişimine abartı etkisi yok diye. Git adamakıllı beslen zaten istediğin vücudu elde edersin.
@Kloydn kardeş çok istiyorsan devam et kendini denek faresi yapmaya. Hiçbir test yapılmamış ve hiçbir yan etkisi gözlenmemiş bir ilaç bu. Seçim senin. 2 yıl sonra senin üstünden göstetirler belki yan etkilerini.
Bomboş bir şey, kullandım sadece acıktırdı. Gelişimimde faydası olduğunu düşünmiyorum.
Sadece beslenme ile çok iyi yerlere gelinebilseydi herkes gelirdi seçim meselesi bu şeyin hiçbir zararı yok istediğinize inanabilirsiniz 1. kullandığım swiss pharma 2. kullandığım primex.
Biraz araştırma yaparsanız iyi olabilir. Ben araştırmadığım ürüne elimi bile sürmem.
Aynen öyle.
Sadece beslenme ile çok iyi yerlere gelinebilseydi herkes gelirdi seçim meselesi bu şeyin hiçbir zararı yok istediğinize inanabilirsiniz 1. kullandığım swiss pharma 2. kullandığım primex.
Biraz araştırma yaparsanız iyi olabilir. Ben araştırmadığım ürüne elimi bile sürmem.
Aynen öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.