sarsmaz.com Güvenilir mi?

böyle sitelere güvenmeyin ben nano katologdan daha önce ram almıştım 1 günde geldi şimdi 1k'ya yakın parça aldım 5-7 gün dediler 15 gündür bekliyorum ses seda yok 100 lira fazla verip hepsiburada sinerji itopya gibi yerlerden alon.
İtopya ile iletişime zor geçiliyor. Ayrıca nanokatalog ürünleri yurtdışından getirdikleri için uzun sürer gelmesi.

böyle sitelere güvenmeyin ben nano katologdan daha önce ram almıştım 1 günde geldi şimdi 1k'ya yakın parça aldım 5-7 gün dediler 15 gündür bekliyorum ses seda yok 100 lira fazla verip hepsiburada sinerji itopya gibi yerlerden alon.
Nanokatalog güvenilir sitedir 9 ayrı alışverişim oldu. Stokta olan ürünleri gün içerisinde kargolanıyor. 5-7 iş günü tedarik süreci tamamen fasa fiso olduğunu çoğu kişi öğrenmiştir bu konuda sizi haklı buluyorum. Almanya'da bulunan depolarından tedarik ediyorlar ve bunlar sıralı halde oluyor konustuğum kadarıyla. Aradaki fark 100TL olsa yine iyi 1.775TL Vega 56 hangi site satıyor yada yakın fiyata? Eğer ki aceleniz yoksa beklemenizde fayda var benim en geç gelen ürünüm 19 gün sürdü. Paranızın üstüne yatıcak bir firma değil merak etmeyin.

Nanokatalog güvenilir sitedir 9 ayrı alışverişim oldu. Stokta olan ürünleri gün içerisinde kargolanıyor. 5-7 iş günü tedarik süreci tamamen fasa fiso olduğunu çoğu kişi öğrenmiştir bu konuda sizi haklı buluyorum. Almanya'da bulunan depolarından tedarik ediyorlar ve bunlar sıralı halde oluyor konustuğum kadarıyla. Aradaki fark 100TL olsa yine iyi 1.775TL Vega 56 hangi site satıyor yada yakın fiyata? Eğer ki aceleniz yoksa beklemenizde fayda var benim en geç gelen ürünüm 19 gün sürdü. Paranızın üstüne yatıcak bir firma değil merak etmeyin.

hocam ben ilk alışverişimde direk gönderdiler cidden şaşırdım ve alışveriş yapacakken hiç fiyata bakmaksızın nano katalog dan aldım insanları salak yerine koyuyorlar iadeleri 1-2 ay yapmadıklarını gördüm şikayet sitelerinde gördüğüm kadarı ile nano katolog bu durum ile fazla ilerleyemez 3.500 milyara kadar iade bekleyen adamlar var. İade de veremiyorum parayı geri ödemezler diye ürünlerin er yada geç geleceğini bende biliyorum fakat, üşenmeden gerekli yasal yollara başvuracağım gerekir ise 300 lira dosya masrafını da öderim. Böyle sitelerin dürüst olması gerek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı