Jesse Pinkman06
Decapat
Şaşı mıyım bilmiyorum gözlerimin fotoğrafini çekince hafif bir kayma mevcut ama ayna da kendime bakınca ayni bilgisi olan var mı?
Şaşı mıyım bilmiyorum gözlerimin fotoğrafini çekince hafif bir kayma mevcut ama ayna da kendime bakınca ayni bilgisi olan var mı?
Her insanın bir kusuru oluyor. Dikkatli bakarsanız kimi insanın burnu yamuk kimisinin çenesi,kaşı. Öncelikle kimse burdan sizi görmeden şaşısınız diyemez. Bu konuyuda takıntı haline getirip bütün hayatını sakın rezil etmesine izin vermeyin. Herkesi kusurları ile sevmek zorundayız.Şaşı mıyım bilmiyorum gözlerimin fotoğrafini çekince hafif bir kayma mevcut ama ayna da kendime bakınca ayni bilgisi olan var mı?
Doktora danışmanız daha iyi olur fakat aynı sorun bende de az bir şey mevcut büyük ihtimalle bir göz bebeğiniz diğerinden biraz daha büyük olduğu için öyle gözüküyor.
Her insanın bir kusuru oluyor. Dikkatli bakarsanız kimi insanın burnu yamuk kimisinin çenesi, kaşı. Öncelikle kimse buradan sizi görmeden şaşısınız diyemez. Bu konuyuda takıntı haline getirip bütün hayatını sakın rezil etmesine izin vermeyin. Herkesi kusurları ile sevmek zorundayız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.