SATA awg 26 kablo ve James Donkey SSD uyumu

onlucky

Hectopat
Makaleler
1
Bir SSD alacağım ve yanında kablo verilmediğini duydum James Donkey'in yanında kablo vermemesi de ayrı bir olay.
Neyse kabloların içine bakarken bir kablo buldum üstünde SATA awg 26 yazıyor kablonun. Ve takılan soketin birinin üstüne ava birinin üstünde HDD yazıyor bunu SSD bağlantısında kullansam bir problem çıkar mı? Veya diyelim ki uydu hız problemi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir SSD alacağım ve yanında kablo verilmediğini duydum James Donkey'in yanında kablo vermemesi de ayrı bir olay.
Neyse kabloların içine bakarken bir kablo buldum üstünde SATA awg 26 yazıyor kablonun. Ve takılan soketin birinin üstüne ava birinin üstünde HDD yazıyor bunu SSD bağlantısında kullansam bir problem çıkar mı? Veya diyelim ki uydu hız problemi olur mu?

1. SSD'ya da HDD'nin içinden SATA kablosu çıkmaz anakartın içinden çıkar

2. hangi model kronik sorunlu model var

James Donkey almayın sakın.
James Donkey alınmaz.
Bence baştan eşek james bir SSD almayın
SSD'lerden SATA kablosu çıkmaz zaten. Anakartın kutu içeriğinde bulunması gerekiyor. James Donkey SSD almayın ayrıca.

Youtubede bir kaç yere baktım okuma ve yazma hızları stabil şekilde çalışıyor diyorlar hem samsung markasına yakın bir hız gibi . Peki öneri harddisk nelerdir ? İyiki daha satın almamıştım yarın alacaktım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı