Qwerty10
Hectopat
Kasanın içinde olması lazım molex kablosuna benziyorHocam bu PSU kablosu benim kasamda gözükmüyor. Kutulardan da çıkmadi.
Kasanın içinde olması lazım molex kablosuna benziyorHocam bu PSU kablosu benim kasamda gözükmüyor. Kutulardan da çıkmadi.
Hocam giriş burda. Psu modeliniz nedir?Ek olarak girişi bulamıyorum niyeyse, yukarda örnek olarak attığınız. Bu SSD yuvası nerede onu da bulamadım.
Eki Görüntüle 1639224
GameGaraj hazır sistemle gelen GP650.Hocam giriş burda. Psu modeliniz nedir?
Orayı çıkarmanız lazım bir şekilde PSU kablosunu bulabilmek için.GameGaraj hazır sistemle gelen GP650.
Hocam tüm videolarda kasanın arkasına takıyorlar, ben kasamın arka tarafındaki vidaları çıkardım. Ufak bi çektim ama pek sağlıklı bir şekilde çıkacak gibi gelmedi. Bir şey yaparım diye tırstım çekmedim. Kasa Aquarius.Eki Görüntüle 1639251Eki Görüntüle 1639252Eki Görüntüle 1639250
Hocam açtım da PSU kablosu sanırım üstünü çizdiğim kablo. Önünde zibilyon tane şey var, bağlamışlar hepsini. Nasıl ulaşacağım ona ben.Eki Görüntüle 1639265
Açık ve evet denedim. Yarın bildiğim bir bilgisayarcıya götürüp kablolamaya da bakmasını isteyeceğim, elimde patlamasın şimdi.Hocam kasanın diğer tarafı da açılıyor mu? Parmağınızın ucuyla kasanın öbür tarafına ittirin. Oradan rahatça çekip alabilirsiniz.
Kablolama berbat yapılmış. Ulaşılamayacak vaziyetteyse baştan her şeyi tekrar kablolamak bile gerekebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.