SATA SSD önerisi

Bütçe
(300-800) x 2

brs.ylmz

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
M2 uyumsuz
Merhabalar. Yıllardır kullandığım Sandisk SSD Plus SATA diskimden memnundum ancak; artık güç gel-gitinden dolayı düşündüğüm bir nedenden dolayı bozulup, diğer cihazlar tarafından hiç tanınamadığı için yeni bir SATA SSD arayışına geçtim. Aynı zamanda da hazır bir SSD bakıyorken Fat PS4'üm için de öncelikli olmasa da bir SATA SSD almayı düşünüyorum ama SSD'ler hakkında çok fazla bir bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum.

• Bilgisayar SSD(300-800? TL): 250 GB öncelikli veya fiyatı kaçmaz diyeceğiniz 500 GB+'ler de uygun. Genel kullanım/kurulumlar/sık oynanan 1-2 oyun için düşünüyorum; oyun ve PDF depolamalarımı HDD'lere yaptığım için çok büyük bir alan sorunum olmuyor. Anakart Gigabyte GA-H97M-D3H.

• PS4 SSD(300-800 TL): Önceliğim 500 GB ama buna değer diyeceğiniz olursa 1 TB de öneri alabilirim. Sık kullanmam PS4'ü ama hazır miadı dolmak üzereyken ve de elim değmişken yükseltmek amacıyla bu arayışa girdim. Çok fazla oyunum olmadığı için çokça bir alana ihtiyacım olacağını sanmıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Samsung 870 Evo.
Muadillerine göre çok pahalı bilemedim. Ana kullandığım laptopum olmasa kesin derdim ama masaüstü bilgisayarımı artık depolama ve büyük monitörlü bir alet haline getirmek istediğim için sanırım kaliteden 1 tık daha düşeceğim. Teşekkür ederim yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı