SATA SSD olan sisteme M.2 SSD eklemek

Oleeee

Hectopat
Merhaba;

Gigabyte B450M S2H anakart kullanıyorum. Sistemi toplarken SU630 480GB Adata SATA3 SSD ile topladım. Fakat zamanla alan yetersiz gelmeye başladı.
Amacım ugrasmadan alan yaratmak istiyorum. Tak kullan amacıyla Anakart'a 500 GB M.2 SSD alıp takabilir miyim? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

Gigabyte B450M S2H anakart kullanıyorum. Sistemi toplarken SU630 480GB Adata SATA3 SSD ile topladım. Fakat zamanla alan yetersiz gelmeye başladı.
Amacım ugrasmadan alan yaratmak istiyorum. Tak kullan amacıyla Anakart'a 500 GB M.2 SSD alıp takabilir miyim? Herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.
Screenshot_1.png

Tak kullan amacıyla Anakart'a 500 GB M.2 SSD alıp takabilir miyim?
m.2 pek tak kullanlık bir şey değil. Fiyat olarak da mantıklı değil. SSD olması şartsa SATA SSD alabilirsiniz. Sonuçta masaüstü sistem kullanıyorsunuz. Alan yetersiz demişsiniz. İçine koyacağınız şeyler çok da hızlı çalışmacaksa HDD bile alabilirsiniz.

Ben de aynısını soracaktım konuyu görünce sevindim. SSD'yi alıp takınca formatlamak gerekiyor mu yoksa C diskinin yanında yeni bir disk mi oluşuyor tam olarak ne yapmamız gerek?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı