Amazon.com.tr aldığım ssd bu"SATA to USB" ve "SATA to Type-C" kabloları var ancak SSD'de bir kablo girişi yok demişsiniz, o nasıl oluyor?
Evet kullanabilirsin ama şunu öneririm: AmazonAmazon.com.tr aldığım ssd bu
https://www.amazon.com.tr/Coverzone-notebook-HardDiskleri-Taşınabilir-HardDiske/dp/B0CBXMS7KB/ref=sr_1_22?crid=1WT79GPD10ZHE&keywords=ssd+kutu&qid=1693993087&s=computers&sprefix=ssd+k%2Ccomputers%2C337&sr=1-22 bir de acaba şu ürünle kullanabilir miyim SSD'mi?
Evet kasayı açacaksınız içinde SSD'nin gireceği bir bağlantı yeri olacak oraya takıp kapatıp direkt kullanmaya başlayabilirsiniz.Link gitmediği için o düzenlemeyi kaldırmıştım ama acaba bunu aldığımda içerisini açıp mı ssd'yi takacağım?
Anladım hocam lakin ben laptop kullandığım için bu konuyu açmıştım yine de teşekkürler.Ürünün yanında SATA portları var oraya bahsettiğim kablolardan birini alıp takacaksınız. Bir kablo da SSD'nin PSU'dan güç alması için kullanacaksınız. SSD'lerin kutusundan kablo çıkmaz sizin elinizde varsa takarsınız yoksa bir yerden alıp takmanız gerekir.
Anladım peki ısı problemi falan olur mu masa da kullanıcam da çünküEvet kasayı açacaksınız içinde SSD'nin gireceği bir bağlantı yeri olacak oraya takıp kapatıp direkt kullanmaya başlayabilirsiniz.
Ha evet evet arkadaşın dediği gibi sanırım ssd kutusu alacağım amaBahsettiğim kablo bu :
Eki Görüntüle 1933374
External SSD için güç kablosuna ihtiyacın yok. Niyetini şimdi anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.