Sataşan insanlara ne yapmak gerek?

CossackSlayer

Centipat
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Şimdi başlıkta da gördüğünüz gibi olay gene güzel türkiyemizin sorularından biri. Bugün yolda yürürken durduk yere 2 kişi beni yakın takibe başladı (birini, eski okulumdan tanıyorum çok samimi olmasa da konuştuğum birisiydi ancak önceki yıl tamamen iletişimi kestik). Ben de sanki görmemiş gibi sakince yoluma devam ettim. Ancak sonra önüme geçip küfürler etmeye başladılar ve sonra biri arkasını dönüp kasıtlı olarak bana omuz attı ve diğeri de gene küfür etti.

Şimdi burada sorun bu kişilerle birkaç sokak mesafesinde yaşıyor olmam. Kendim cevap vermeye çekindim çünkü çevreleri geniş ve "anneden beddualı" tiplerle dolu. Polise mi gitsem karar veremedim çünkü bu konularda ne kadar hassas (!) olduklarını az çok biliyorsunuzdur. Sizce ne yapmalıyım? Abilerimden ablalarımdan cevaplar bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir olay falan mı var aranızda?
Ortaokulda çok vardı. Yani çok vardı dediğim arkadan konuşma meseleleri vs vs. Ama bunun ilerisi zaten yoktu ki tüm sınıfta vardı. Bende merak edip yazdım neden takip ettiniz diye cevap gelmedi. Ortaokulda mecburen konuşup da liseye geçince ilişkiyi kestiğim bir kaç ortak arkadaş vardı belki onlar kendilerine yediremeyip bir şeyler uydurmuş olabilirler. Ama gene de bu kadar saplantı derecesinde siniri açıklayabileceğini düşünüyorum

Ortaokulda çok vardı. Yani çok vardı dediğim arkadan konuşma meseleleri vs vs. Ama bunun ilerisi zaten yoktu ki tüm sınıfta vardı. Bende merak edip yazdım neden takip ettiniz diye cevap gelmedi. Ortaokulda mecburen konuşup da liseye geçince ilişkiyi kestiğim birkaç ortak arkadaş vardı belki onlar kendilerine yediremeyip bir şeyler uydurmuş olabilirler. Ama gene de bu kadar saplantı derecesinde siniri açıklabileceğini düşünüyorum.
Hastalıklı özgüvene sahip bu tür tipler, polisin gram umursayacağını sanmam. Olur da karşılaşırsan yolunu değiştir, en son çare olarak da kendini savunmak için patlat bir tane.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı