Oyun oynarken sinirlenmemek için ne yapmak gerek?

nozomi

Femtopat
Daha fazla  
Bende herkes gibi mobilden oyun oynayan biriyim.

Standoff 2 oyuncusuyum.

Neden sinirleniyorsun? Diye sorarsanız:

1 - Oyunda bıçağım yok.
2 - Desenlerim berbat.
3 - Adaletli eşleştirme yok. Benim levelim 20 adamların 80-90.
4 - Aniden FPS düşüşleri.
5 - Hileciler.

Sinir manyağı oldum. Çözümü sizden öğrenmek istiyorum dostlar. Takmamak elde değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güzel zaman geçirmek için oynayın ya da oynadığınız oyuna devam edin. Sürekli sinirli olduğunuz bir oyuna daha fazla devam etmeyin. Başka başka oyunları deneyin.
Critical Ops, Forward Assault, Zula Mobile, Kıyamet Kombat Arena, Pubg Mobile vs. Bu tür silah oyunlarıda beni sinir ediyor. Sorun bende mi bilmiyorum hocam.

Critical Ops, Forward Assault, Zula Mobile, Kıyamet Kombat Arena, Pubg Mobile vs. Bu tür silah oyunlarıda beni sinir ediyor. Sorun bende mi bilmiyorum hocam.

Yani başkasının seni öldürmesi veya skor tablosunda ilk sırada olamadığınız için sinirleniyorsan sende bir şey var, yani sürekli sen kazanacaksın ya da kimse seni öldürmesin diye bir şey yok. Sen öylesin diye demiyorum ama genel olarak fps shooter online oyunlarda bir maç çok iyi oynarsın ve birinci sırada en iyi kda skorun vardır başka bir maç en sonuncu olursun bir tane bile kill alamazsın sürekli bir kişi sana zorbalık yapar gibi habire öldürüyordur kafayı yedirtir.

Ama sakin kalmak lazım oyun bu sonuçta, çıkarsın başka server girersin ya da oyunun kitlesi toxictir ya da artık çok fazla hile vardır başka oyun bakarsın. Sinirlendiğinde altı üstü oyun çocuk muyum ben dersin kendi kendine geçer sinirin. 😗

Başka türdeki oyunlara kaymayı deneyebilirsin, denemeden sevip sevmeyeceğini bilemezsin.

Yani başkasının seni öldürmesi veya skor tablosunda ilk sırada olamadığınız için sinirleniyorsan sende bir şey var, yani sürekli sen kazanacaksın ya da kimse seni öldürmesin diye bir şey yok. Sen öylesin diye demiyorum ama genel olarak fps shooter online oyunlarda bir maç çok iyi oynarsın ve birinci sırada en iyi kda skorun vardır başka bir maç en sonuncu olursun bir tane bile kill alamazsın sürekli bir kişi sana zorbalık yapar gibi habire öldürüyordur kafayı yedirtir.

Ama sakin kalmak lazım oyun bu sonuçta, çıkarsın başka server girersin ya da oyunun kitlesi toxictir ya da artık çok fazla hile vardır başka oyun bakarsın. Sinirlendiğinde altı üstü oyun çocuk muyum ben dersin kendi kendine geçer sinirin. 😗

Başka türdeki oyunlara kaymayı deneyebilirsin, denemeden sevip sevmeyeceğini bilemezsin.
Hocam şu anki oyunların kalitesi berbat. Bu oyuna ben ortaokulda başladım. O zamanlar gerçekten kitlesi sağlamdı. Herkes elinde silah afk kalma falan yoktu. Oyuna en son molotov getirdiler. Kitlesi leş oldu. Rekabetçi maça giriyorum. Adamın level 1 yere bakıyor. Diğeri hile açmış tak tak her yere rastgele sıkıyor, ölüyoruz. Eşleştirme sistemi kötü. Rakibe gelir 80-90 level ruslar bizede anca 20-30 levelli çaylak oyuncular geliyor. Oyundaki herşey pahalı. İnsan en azından bıçağı farklı yapar.
images.jpeg
Bu nedir hocam Allah için? Desenli yapsalardı bari. Oyunu oynarken hem eğleniyorum hemde kriz geçiriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı