Satıcı fiyat yükseltip stok yok diyor

Sorun da o değil mi? 160 TL olsa kovalarsın ama 2400'e çektiyse demek ki ürünün piyasası öyledir. Neden daha ucuza satsın ki? Biraz empati hocam.

Ürünün piyasası 30dk içinde 800 TL mi artıyor? 1600 TL'ye koymasaydı o zaman. Ben ürünü o fiyattan altıktan sonra iptal edip zamlı fiyattan satmak gibi bir şey yapamaz. Bahanesi ise "stok yok" ama zamlı fiyattan satmasını biliyor.

Ürünün piyasası 30dk içinde 800 TL mi artıyor? 1600 TL'ye koymasaydı o zaman. Ben ürünü o fiyattan altıktan sonra iptal edip zamlı fiyattan satmak gibi bir şey yapamaz. Bahanesi ise "stok yok" ama zamlı fiyattan satmasını biliyor.

Hocam madem ürünün piyasası 1600TL o zaman başka satıcıdan alın.

Hocam madem ürünün piyasası 1600TL o zaman başka satıcıdan alın.
Hayır, ben o satıcıdan almak istiyorum. Empati yapamama da gerek yok. Alt tarafı parasını verdiğim ürünü alacağım. Para çıkışı hesaptan gerçekleşmiş aaaaa 1dk empati yapmalıyım diyip 1 hafta iade bekle banka parayı yatırsın onu bekle, neden ben mağdur olayım?

Hayır, ben o satıcıdan almak istiyorum. Empati yapamama da gerek yok. Alt tarafı parasını verdiğim ürünü alacağım. Para çıkışı hesaptan gerçekleşmiş aaaaa 1dk empati yapmalıyım diyip 1 hafta iade bekle banka parayı yatırsın onu bekle, neden ben mağdur olayım?
Alışveriş bitmeden para provizyondan çekilmez, iade işlemi max 2 gün sürer. bankayı arayıp direk iptal de edebilirsiniz.

İptal etme bence de. Stok bittiyse nasıl fiyat 2400 TL oluyor. Satıcı uyanıklık peşinde gibi.

Merhaba iyi günler,

Hepsiburada üzerinden elektrikli süpürge aldım. 1600 TL'ye aldıktan 30 dk sonra 2400 TL oldu ve satıcı bana bugün elimde stok kalmadı, iptal etmemi söylüyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Hak elde edebilir miyim? Çünkü ürün şu an halen satışta. 2000 TL'ye Hepsiburada'nın satışı var uğraşmayıp ondan mı almalıyım?
İptal etmeyin.

Adam zorla mi yollayacak, siz iptal etmezseniz kendisi iptal eder parayı iade eder. Muhtemelen Hepsiburada nezdinde bir satıcının kendi yaptığı iptal adedi negatif bir parametredir, ondan sıyırmaya çalışıyordur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı