Satıcı fiyat yükseltip stok yok diyor

furkan5665

Decapat
Merhaba iyi günler,

Hepsiburada üzerinden elektrikli süpürge aldım. 1600 TL'ye aldıktan 30 dk sonra 2400 TL oldu ve satıcı bana bugün elimde stok kalmadı, iptal etmemi söylüyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Hak elde edebilir miyim? Çünkü ürün şu an halen satışta. 2000 TL'ye Hepsiburada'nın satışı var uğraşmayıp ondan mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz durumlar da, inisiyatif kullanmak gerekiyor, satıcı yanlış fiyata koymuş olabilir, kar etmediğini görüp fiyatı yükseltmek istemiş olabilir, satıcılarda insan sonuçta, biraz empati gerekiyor,
Konu sahibi arkadaş, bu fiyata başka yerde bulabilecek olsa, zaten iptal edip başka bir satıcıdan alır diye düşünüyorum.

Bu tarz durumlar da, inisiyatif kullanmak gerekiyor, satıcı yanlış fiyata koymuş olabilir, kar etmediğini görüp fiyatı yükseltmek istemiş olabilir, satıcılarda insan sonuçta, biraz empati gerekiyor,
Konu sahibi arkadaş, bu fiyata başka yerde bulabilecek olsa, zaten iptal edip başka bir satıcıdan alır diye düşünüyorum.
1600'den 2400'e çekilmesi hata değil. 160 lira gibi bir rakam olsaydı hata denebilirdi.

Hepsiburada ile görüsmelisiniz. Satıcı videodaki işi yapiyor olabilir. 🙃
'Zam gelecek'
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba iyi günler,

Hepsiburada üzerinden elektrikli süpürge aldım. 1600 TL'ye aldıktan 30 dk sonra 2400 TL oldu ve satıcı bana bugün elimde stok kalmadı, iptal etmemi söylüyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Hak elde edebilir miyim? Çünkü ürün şu an halen satışta. 2000 TL'ye Hepsiburada'nın satışı var uğraşmayıp ondan mı almalıyım?
1600 TL'ye aldıysan eğer ve ertesi gün ürünü satışa koyduysa kişiyi şikayet et. Zamanında bu tür olaydan dolayı şikayet açılmış ve firmaya yüklü miktarda para cezası verilmişti. İtopya'nın idari para cezası ve reklam durdurma kararı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı