Satıcı önerisi ile bilgisayar toplamak pişmanlıktır

PC toplamaktan anlamayan insanları tokatlamak için her şeyi yapıyorlar. Zamanında babam da bana bir güzellik yapıp vatandan bilgisayar toplatacaktı. O zamanın parasıyla 5K ya Ryzen 5 2600 ve GTX 1050 Ti sistem toplamışlardı ( 2020 falan ) fiyat çok fazla geldiği için ben babama aldırmamıştım. İyi ki de aldırmamışım.

Yanma vs. olabilir, bunda mağazanın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Fakat kandırma olayları çok oluyor, geçen günlerde bir mağazaya gittim sorunlu olduğu belirtilen (Samsung G3) monitörü adama ballandıra ballandıra anlattılar, adamı kimse bakmıyorken dedim "bak bunlarda ghosting var, iyice incele" 10 dakika sonra yanıma gelip, "abi sağolasın cidden ghosting rahatsız ediyor" dedi ve Asus monitörlere yönlendirdim aynı fiyatta ne yaptı bilmiyorum.

Silivriden kargoda 175cm boylarında bir kutunun gelmesini istemediğim için aklımdaki konuşmayı yapamıyorum.

Babamı uyarabilirdim, hiç detayına bakmamıştım bilgisayarın.

Çözüm gelmiyor nedense şaşırtıcı.
Teşekkür ediyorum sizede geçmiş olsun.
Söylemeyi unutmuşum. Geçmiş olsun.

Bende neden babaların bazen kafalarına göre iş yaptıklarını anlamıyorum. Tamam, anlıyorum ekonomi kötü, ucuza bilgisayar alıp çocuğunun hasretini gidermek istiyorsun, ama en azından bu işlerden anlayan çocuğuna bir sor... Ondan sonra böyle olaylarla karşı karşıya kalıyoruz.

Bende 2019 yılında bilgisayar toplamayı düşünüyordum, 5.000 liram vardı ve MediaMarkt satıcısı o bütçeye sistem toplanmaz en iyisi arttırın demişti. Bende o zamanlar anlamadığım için inanıp sistem almamıştım. O zamanlar dolar 6 liraydı ve gayet sistem toplanabiliyordu.

PC toplamaktan anlamayan insanları tokatlamak için her şeyi yapıyorlar. Zamanında babam da bana bir güzellik yapıp vatandan bilgisayar toplatacaktı. O zamanın parasıyla 5K ya Ryzen 5 2600 ve GTX 1050 Ti sistem toplamışlardı ( 2020 falan ) fiyat çok fazla geldiği için ben babama aldırmamıştım. İyi ki de aldırmamışım.
2020'de RX 570 + 1600 AF sistemi 3500'e topladım, o zamanlar RX 580 bile 1400 liraydı. :D

Bu tür firmalardan sistem almamak lazım. Bunlar elite bakkal. Yani merdiven altı iş yapa yapa işini büyütmüş ve biraz daha gösterişli dükkan açmış adamlar. Profesyonel değiller, müşteri memnuniyeti de umurlarında değil. YouTuber'ların veya yayıncıların anlaşmalarla toplattığı sistemlere bakabilirsin illa hazır toplanmış alacağım diyorsanız.

Silivriden kargoda 175cm boylarında bir kutunun gelmesini istemediğim için aklımdaki konuşmayı yapamıyorum.

Babamı uyarabilirdim, hiç detayına bakmamıştım bilgisayarın.

Çözüm gelmiyor nedense şaşırtıcı.
Teşekkür ediyorum sizede geçmiş olsun.
Geçen kuzenim bana bunu atmış alayım mı diyor. Mağazaya gitse çalışanlar öve öve aldırmak için bin takla atardı. Olması gerekenden 2 katı daha fazla fiyata satıyorlar. Yine Media Markt.
IMG-20220925-WA0029.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı