theumtkyd
Hectopat
Bu konuya söyleyeyim. Özellikle @TurkishHepiNeyşın34 hocam. Bir daha sistem alırken GamingGen sinerji tebilon gençer gaming game garaj gibi yerlerden alın.
Bu konuya söyleyeyim. Özellikle @TurkishHepiNeyşın34 hocam. Bir daha sistem alırken gaminggen Sinerji Tebilon gençer Gaming GameGaraj gibi yerlerden alın.
Çok şükür ben de temmuzda kullanmaya başladım baya anlıyorum sistem işlerinden. Buraya üye olmasaydım Trendyoldaki zeiron İzoly gibi şeyleri alıp paramı çöp edecektim. Şimdi her şeyin farkındayım. Teşekkürler Technopat!2018 de kukllanmıyordum ne bilgisayarım vardı ne de telefonum.
Dediğim sitelerden alırsanız bir problem olmaz. Masaüstü tavsiyesi isterseniz bütçenizi söylemeniz yeterli yardımcı olabilirim.Ben artık laptopçuyum dersimi aldım masaüstünden.
Çok şükür ben de Temmuz'da kullanmaya başladım bayağı anlıyorum sistem işlerinden. Buraya üye olmasaydım Trendyol'daki Zeiron Izoly gibi şeyleri alıp paramı çöp edecektim. Şimdi her şeyin farkındayım. Teşekkürler Technopat!
Dediğim sitelerden alırsanız bir problem olmaz. Masaüstü tavsiyesi isterseniz bütçenizi söylemeniz yeterli yardımcı olabilirim.
Laptoplarda aşırı ısınıyor. Ben kullanırken laptopum resmen beni terletiyordu.Masaüstü iyi güzelde taşıması zor o yüzden.
Laptoplarda aşırı ısınıyor. Ben kullanırken laptopum resmen beni terletiyordu.
Yok yok kendim topalrım ben o ailemin cahilliğine geldi.Bu konuya söyleyeyim. Özellikle @TurkishHepiNeyşın34 hocam. Bir daha sistem alırken GamingGen sinerji tebilon gençer gaming game garaj gibi yerlerden alın.
Siz bilirsiniz ama pahalıya toplarsınız. Bütçenizi söyleyin bir kaç öneri yapayım isterseniz? Tek tek almak şu an pahalı. Dediğim sitelerde kampanya yapıyorlar.Yok yok kendim topalrım ben o ailemin cahilliğine geldi.
Sonrada sorunlu oluyor o sistemler. 100lerce konu var açın bakın. Ben hazır sisteme töbeliyim.Siz bilirsiniz ama pahalıya toplarsınız. Bütçenizi söyleyin bir kaç öneri yapayım isterseniz? Tek tek almak şu an pahalı. Dediğim sitelerde kampanya yapıyorlar.
Tekrardan söylüyorum siz bilirsiniz ama önyargılı davranmayın derim.Sonrada sorunlu oluyor o sistemler. 100lerce konu var açın bakın. Ben hazır sisteme töbeliyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.