Satılan Office 2021 gerçek mi?

20TL şimdi yani :D 200 olsa anlarım.

Hocam mantık aslında basit. Microsoft sunucularından bulunan açıklar ile anahtarlar çekiliyor. Ve böyle yerlerde satışa çıkıyor. Fiyatı ondan makul. Gün gelir Microsoft keyleri Blacklist'e (kara listeye) alırsa bir daha imkanı yok kullanamazsnız. Zaten aktivasyon ederken ya kaçak bir KMS sunucusuna bağlanıyorsunuz. Ya da telefonla aktivasyon seçeneğini kullanarak bir bota aktivasyon yaptırıyorsunuz. Her türlü aldığınız keyin patlama olasılığı var.

Hocam mantık aslında basit. Microsoft sunucularından bulunan açıklar ile anahtarlar çekiliyor. Ve böyle yerlerde satışa çıkıyor. Fiyatı ondan makul. Gün gelir Microsoft keyleri Blacklist'e (kara listeye) alırsa bir daha imkanı yok kullanamazsnız. Zaten aktivasyon ederken ya kaçak bir KMS sunucusuna bağlanıyorsunuz. Ya da telefonla aktivasyon seçeneğini kullanarak bir bota aktivasyon yaptırıyorsunuz. Her türlü aldığınız keyin patlama olasılığı var.

Burada dediğin telefon ile aktifleştirme yapılıyormuş ve onlar onay veriyormuş, bu da mı gol değil :D

Hocam önceki yazıda çok uzun anlattım. Aktive edebilirsiniz, fakat. Gün gelince lisansın iptal olma ihtimalini göz önünde bulundurarak alın alıcıysanız.

LibreOffice gibi programları deneyince hep kaymalar oluyor onlarla uğraşamam.
Online Office'i deneyebilirsiniz. Microsoft aynı zaten sadece sitesinden giriyorsunuz. LibreOffice'de bu arada hiç dediğiniz gibi bir sorun bende olmadı hatta Microsoft Office ile yapamayacağım kadar güzel hazırlayamacağım kadar güzel işler çıkarmışımdır. Tabi ki sizin yine sizin tercihiniz ben sadece sizin yerinizde olsam tercih etmezdim diye fikrimi söylüyorum yanlış anlamayın :)

Sattığı rakam bir DVD parası değil daha neyini tartışalım. Bugün aldığım 45 TL tutarındaki salçanın 15 TL gibi bir tutarı ambalaj parası. Bu gibi satışlar böyle bir devlet platformunda nasıl yapılıyor anlamadım.

Sattığı rakam bir DVD parası değil daha neyini tartışalım. Bugün aldığım 45 TL tutarındaki salçanın 15 TL gibi bir tutarı ambalaj parası. Bu gibi satışlar böyle bir devlet platformunda nasıl yapılıyor anlamadım.

İnternetten indirme linki yolluyorlar, fiziksel satış yapılmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı