Satılan Office 2021 gerçek mi?

Açıkçası ben riske girmezdim. Zaten LibreOffice varken veya o da işinizi görmüyorsa Microsoft'un ücretsiz Online Office gibi bir hizmeti varken bence para ödemeye değmez.

Hocam çıktı. Fakat şöyle bir durum var bu keyi aldığınızı baz alalım. Gün geldi bilgisayarı formatladınız. O ürün anahtarını bir daha kullanamazsınız.

Kod:
Ürünler tek pc içindir. Format sonrası kullanılamaz.

Diye belirtilmiş.

20TL şimdi yani :D 200 olsa anlarım.

Açıkçası ben riske girmezdim. Zaten LibreOffice varken veya o da işinizi görmüyorsa Microsoft'un ücretsiz Online Office gibi bir hizmeti varken bence para ödemeye değmez.

LibreOffice gibi programları deneyince hep kaymalar oluyor, onlarla uğraşamam.

Windows işletim sistemi dahil birçok programın lisansında olduğu gibi 1 dolara satılan keylerden bu. Muhtemelen kurumsal iş yerlerinden ya da çalıntı kredi kartları ile sızdırılıyor.

Biz aldık hala kullanıyoruz formattan önce ürün kodunu alıp formattan çalıştırınca oluyor.

Format sonrası çalışmayan lisans kodu zaten kod değildir. Hani şirket yazılımı veya muhasebe yazılımı olsa anlarım çünkü onların bazılarını aktifleştirmek çok zahmetli. 1 yıl için aldığın lisans 2. ayda format yüzünden çalışmıyorsa hile olduğu belli zaten.

Site PTT'nin kendi orijinal sitesi fakat daha önce hiç alişveriş deneyimim olmadı olası bir dolandırıcılıkta ne olur bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı