Satılan Telefonun Galerisine Ulaşılabilir mi?

Ben zaten şuan recuva tarzı programlarla bulamıyorum eski sildiğim resimleri. Onlar nasıl bulacak üstüne bide format atacağım?
Madem o kadar özel bilgiler vardı satmayın o zaman telefonu. Alan kişinin işi gücü yok senin eski resimlere bakacak. Bir şey olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar alacak kişinin amacı arkadaşın resimlerine bakmak olmayabilir, dediğim gibi dedem kendi resimlerini silmiş yanlışlıkla ve benden rica etti ben de disk recovery uygulaması ile geri getirdiğimde eski sahibinin resimleri de gelmişti.

@Murat5038
Bu konu hakkında sizin cevabınız nedir? :)

Geri gelme ihtimali tabii ki vardır. Ancak bunun ne kadarı gelir orası senin yapacağın işleme göre değişir. Direk format atarsan standart bir recovery programı ortalama %50 sini geri getirir. Kaliteli yani paralı olanlar bu değeri yükseltir. Kendim deneyip recovery yaptığım telefon üzerinden sana şu öneride bulunabilirim. Muhtemelen android sürümün otomatik güncelleme ile son versiyona gelmiştir. Note 8'in Samsung'un sitesinden ilk ROM'unu bulup indir ve yükle. En kral recovery programı %20 sinden fazlasını getiremez. Kimse bunun için tutup da recovery programına para vermez (Psikopatlar hariç🙂).

Kendi denediğim telefon Samsung C7.

Şifre yazma/şifreleme olayı olarak bilinen encryption olayı var dosyalar bulunsa bile şifreli bir şekilde gösteriliyor. Detaylı olarak bilmiyorum araştırılabilir.

İşi bilen gayette getirebilir. Bunun için PC de hard disk de silinen dosyaları geri getirmek için kullanılan programlara benzer programlar var.

O nedenle getirebilir.
Telefonum için silinen videoları geri getirmek istiyorum. Yaklasık 3 ay oldu. Hangi programları denemeliyim yardımcı olur musunuz? (Bilgisayar üzerinden getirmek istiyorum.)
Uygulaması vardı, dedemin telefonuna yükleyip çalıştırdım eski sahibinden kalan fotoğraflar bile geldi.
Telefonum için silinen videoları geri getirmek istiyorum. Yaklasık 3 ay oldu. Hangi programları denemeliyim yardımcı olur musunuz? (Bilgisayar üzerinden getirmek istiyorum.) Uygulamanın adı neydi?
Arkadaşlar alacak kişinin amacı arkadaşın resimlerine bakmak olmayabilir, dediğim gibi dedem kendi resimlerini silmiş yanlışlıkla ve benden rica etti ben de disk recovery uygulaması ile geri getirdiğimde eski sahibinin resimleri de gelmişti.
Peki hangi Disk Recovery? Wondershare olan mı hangisi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı