Satılık 30 Level LoL Hesabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
3 Mart 2013
Mesajlar
125
Şimdi arkadaşlar profil çok iyi değil sadece yeniden oynayıp 30 level olma sıkıntısı yaşayanlar için Türkiye serverında 10 oyunu daha oynanmamış (unranked) bir çar. İçinde kum fırtınası Katarina , Riot Blitzcrank, skinleri var. Ayrıca Elise Zed ve Volibear gibi 6300 ıplik herolar var. 22 adet hero mevcuttur. Dediğim gibi çok güzel bir çar değil ancak benim ilk başladığım çardı ve artık kullanmıyorum ilgilenenler baksın.

- - - Güncellendi - - -

Herhangi biriniz mesaj atarsa çok az bir miktar istiyecem.
 
Beyler league of legend te hotmailden çarım çalındı diyip supporttun istediği 8-9 bilgi ile çarı geri alabiliyorlar tabi arkadaşı suçlamak istemem ama benim başıma 2 kere geldi 100 tl den oldum silver IV çarla Silver I çarlarım gitti en güvendiğim 2 adam böyle sattı beni artık babam satsa bile almam. Benden size ufak bi uyarı olsun istedim.
 
Ya arkadaşım öyle bir şeyi ilk defa senden duydum. Ben bu çarı artık kullanmıyorum. O yüzden vermek istiyordum. Zaten ilgilenende olmadı ayrıca sana da teşekkür ederim konuya cevap atan tek kişisin helal.
 
League of Legends şartları gereği hesap satışı kesinlikle yasaktır.

D. Hesap Satışları. Size temin edilen Hesap size özeldir ve Riot Games, kullanıcı Hesaplarının devrini kabul etmez ve kesin olarak yasaklar. Herhangi bir Hesabı satın almayacaksınız, satmayacaksınız, hediye olarak vermeyeceksiniz ve alım satımını yapmayacaksınız ve böyle bir teklifte bulunmayacaksınız ve bu yönde girişimler hükümsüz ve geçersiz olacaktır. (İşbu Sözleşmede kesin olarak izin verilmedikçe veya Riot Games tarafından kesin olarak onaylanmadıkça) Hesabınızın ve/veya Giriş Bilgilerinizin tarafınızca başkasına verilmesi, Hesabınızın askıya alınmasına veya feshine yol açabilir.

Kaynak;

Kullanim Şartlari Sözleşmesi (TOU) | League of Legends
 
Riot Games hesap satışlarını yasaklamışsa burada satış yapmanıza izin veremeyiz. Konu kilitlenmiştir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı