[SATILIK] GTX 750 Ti ve G3258 İşlemcili Sistem

konuyla hiç alakası yok ama yeni konu açamıyorum yetkin yok gibi saçam birşey söylüyor? çözüm nedir acaba?

Sorununuz hakkında pek bilgim yok yardımcı olamayacağım ama yazım kurallarına dikkat etmediğiniz için ceza almış olabilirsiniz.

öyle bir hata vermiyor hocam izinden bahsediyor

Kusura bakmayın yardımcı olamayacağım.

Oyunlarım orjinal olduğu için mecbur silmem gerekiyor. Bilgisayar neredeyse hiç kullanılmadığı için pek bir program yok genel sürücü yazılımları ve GOM Player tarzı programlar var. Eğer nasip olursa alırsanız, format atarak yollayacağım.

Sanırım yazdığımı yanlış anladınız, sadece kişisel dosyalarınızı ve oyunlarınızı silip göndermeniz mümkün mü çünkü Windows CD'si elimde yok eğer format attıktan sonra Windows yükleyip yollaya bilirseniz çok iyi olur birde işlemciyi overclock ettiğiniz voltaj kaçtı onu öğrene bilir miyim?

Şuan kaç voltaj verdiğim aklımda değil. Bilgisayar'ı yeniden başlatınca söylerim. Oyun videolarını çektim ama tanesi 645 MB olduğu için Youtube çok geç yükleniyor. Onun için boyut düşürme programı ile boyutlarını küçültmeye çalışıyorum.

Bu arada 1153 TL nakit var bende eğer fiyatta anlaşabilirsek sistem stabil ise almaya karar verdim.

En son 1200 TL olur 50 TL'lik indirimde yaparsın 47 Tl borç alacağız peder beyden ne yapalım.:morgöz:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı