[SATILIK] GTX 750 Ti ve G3258 İşlemcili Sistem

Windows yüklü sürücüler güncel gelirse elime neden olmasın yemişken tam dayak yiyelim. :morgöz:

Estağfirullah :) Ben temiz bir Windows 8.1 Update 3 kurulumunu yaparım. Üzerine de driverları kurup pazartesi yollarım. Ben size e-posta bilgilerimi veriyim. Youtube videolar yükleniyor, yüklensin burada paylaşacağım.

E-posta: ahmet.mnvvr@gmail.com

Battlefield 3 :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Counter G.O. :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci darboğaz yapıyor sanırım 720p'de keşke DSR açıp çekseydiniz videoları peder almışken sıfır al diyor aslında sizin sistem güzel ama yapacak bir şey yok ram'i 4 GB alıp elimdeki kasa ve HDD'yi kullanacağım, kusura bakmayın sizi de uğraştırdım.

Dar boğaz olduğu yok. 700 MB den 95 MB' ye düşürdüm kalite ondan böyle. Ama siz bilirsiniz.

Vaay hemşerim varmış technopatta :D Gta5 çalıştırıyormu o işlemci? Yama çıkacak deniliyordu durum nedir reis?

Baltalamiyim diyorum ama dayanamıyorum işlemciye bak ekran kartına bak istediğin fiyata bak. Mücahit kardeşim o paraya madem ikinci el alacaksın parça parça amd sistem topla derim. Senin geçtiğin yollardan 3 4 ay önce geçtim güzelde bi sistem topladım ancak durmadan şehir dışına çıkıyorum bu yüzden Notebook a geçeceğimden topladığım sistemi satıyorum.

Yani özetle bu yollardan geçtiğim için tavsiyem kendin parça parça topla emin ol çoook daha bir sistem toplarsın. Çünkü gidip nvidia da 750 serisi bi ekran kartı ve çift çekirdek işlemcili bi bilgisayara 1000+ üstü rakam vermeyi düşünüyorsun. Çok değil 1 sene sonra üzülürsün.

Sistem tavsiye konusunda ister benden ister DH den ister buradan yardım isteyebilirsin.

İletişim : mahsersahbaz@gmail.com

538 230 29 05 WhatsApp kullanıyorum.

Vallaha ürün benim ürünüm, istediğim fiyatta satış için konu açarım. Bu sistem fiyat performans sistemidir. İster buradan yardım istiyebilirsin diyorsun. Recep Baltaş'ın önerdiği bi sistem bu sistem alınacak bişey olmasaydı zaten önermezlerdi. Ayrıca neye dayanarak üzülürüm usta burayı biraz açar mısın ? Belki sürekli oyun oynuyan biri değilim ayrıca oyun oynuyacak biri bile olsam bu sistem 1 sene sonra üzecek bir sistem olmadığını herkes biliyor. Dediğin gibi ilanımıda baltalama eğer sistemini satmaya niyetliysen kendin bir ilan konusu aç orada konuş.

Vaay hemşerim varmış technopatta :D Gta5 çalıştırıyormu o işlemci? Yama çıkacak deniliyordu durum nedir reis?
Hemşerim bende oyun var, satın aldım indirdim. Sıkıntısız oynamaktayım. Hiç yama filan kurmadım. :)

o işlemci 2 çekirdekli zart zurt açmaz gta5 'i diyorlardı bunu duyduğum iyi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı