siyaha
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Dr
Merhaba.
3 sistemden birini gereksiz olması nedeniyle parça parça ya da tek parça sistem olarak satışa çıkardım.
Oynadığım bir tane oyun var o da 4-5 GB'lık bir şey.
merak eden için: Heroes @ generals GTX 1060 işimi görür.
Bir diğer sebep te bir arabaya aşık olmam.
kısmetse çocukluk hayalimi gerçekleştireceğim.
İmzamda gördüğünüz tüm sistem ve parçalar için toplu-set ya da parça olarak tekliflerinize açığım.
Sarı site linklerini de (açtığım bazı parçaların ilanları) paylaşıyorum. Orada bazı parçalarda rakamı yüksek yazdım.
Forum içi elimden geldiğince fiyatları düşürürüm.
1. sistemi şu an tek tek toplasam 41750 TL yapıyor. Extraları hariç. Taksit için "param güvende" ye çevirebilirim.
Gamgaragedan 7000'e aldığım RTX 3070 şu an 20 küsur.
Gigabyte B550 Aorus Master. SATILDI
www.sahibinden.com
AMD Ryzen 9 5900X. SATILDI
www.sahibinden.com
Palit RTX 3070 gamerock OC. SATILDI
www.sahibinden.com
Patriot Viper 4x8 32 GB 4400MHz CL19 Samsung b-die RAM (AMD ile 4000MHz CL16ÇALIşıyor) (2x8 satılabilir)
www.sahibinden.com
M.2 980 Pro 500 SATILDI
www.sahibinden.com
SSD 1 TB 860 QVO. SATILDI
CM Master Case Pro 5 kasa. SATILDI
CM V750 Gold Power Supply full moduler SATILDI
Asus Rog Strix Gaming OC Vega56 SATILDI
2x8 G.Skill 3200MHz CL16 SATILDI
Arctic Freezer II 360mm sıvı soğutucu.
İmzaya yazamadığım 3. sistem.
ASRock Z390 Phantom Gaming 4/ Intel 9600 kf / 2x8 G.Skill 3200MHz CL16 / Kingston 240 M.2 SSD / Crucial 240 SSD / AOC 2K 24" 144Hz / Xigmatec Scylla240mm / xigmatec 600W full moduler (bronz olması lazım)
HiRes müzik merakı olanlar diğer ilanlarıma da bakabilirler.
HighEnd HiRes mobil ürünler mevcut. DAP, IEM, kulaklık, portable amfi vs..
3 sistemden birini gereksiz olması nedeniyle parça parça ya da tek parça sistem olarak satışa çıkardım.
Oynadığım bir tane oyun var o da 4-5 GB'lık bir şey.
Bir diğer sebep te bir arabaya aşık olmam.
İmzamda gördüğünüz tüm sistem ve parçalar için toplu-set ya da parça olarak tekliflerinize açığım.
Sarı site linklerini de (açtığım bazı parçaların ilanları) paylaşıyorum. Orada bazı parçalarda rakamı yüksek yazdım.
Forum içi elimden geldiğince fiyatları düşürürüm.
1. sistemi şu an tek tek toplasam 41750 TL yapıyor. Extraları hariç. Taksit için "param güvende" ye çevirebilirim.
Gamgaragedan 7000'e aldığım RTX 3070 şu an 20 küsur.
Gigabyte B550 Aorus Master. SATILDI
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
AMD Ryzen 9 5900X. SATILDI
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Palit RTX 3070 gamerock OC. SATILDI
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Patriot Viper 4x8 32 GB 4400MHz CL19 Samsung b-die RAM (AMD ile 4000MHz CL16ÇALIşıyor) (2x8 satılabilir)
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
M.2 980 Pro 500 SATILDI
SSD (Solid State Drive) İkinci El ve Sıfır Dizüstü (Notebook) Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
En ucuz SSD (Solid State Drive) ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da
SSD 1 TB 860 QVO. SATILDI
CM Master Case Pro 5 kasa. SATILDI
CM V750 Gold Power Supply full moduler SATILDI
Asus Rog Strix Gaming OC Vega56 SATILDI
2x8 G.Skill 3200MHz CL16 SATILDI
Arctic Freezer II 360mm sıvı soğutucu.
İmzaya yazamadığım 3. sistem.
ASRock Z390 Phantom Gaming 4/ Intel 9600 kf / 2x8 G.Skill 3200MHz CL16 / Kingston 240 M.2 SSD / Crucial 240 SSD / AOC 2K 24" 144Hz / Xigmatec Scylla240mm / xigmatec 600W full moduler (bronz olması lazım)
HiRes müzik merakı olanlar diğer ilanlarıma da bakabilirler.
HighEnd HiRes mobil ürünler mevcut. DAP, IEM, kulaklık, portable amfi vs..
Son düzenleme: