Epic Games Satın alımda "Looks like something went wrong" hatası

keremcems

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Desktop: Ryzen 5 7600 | ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 OC Edition 12GB GDDR6X | Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 AMD EXPO DDR5 Ram | Thermalright Assassin X 120 Refined SE | ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart

Ekipman: Logitech G305 Lightspeed Wireless | Gamepower Gasket Elite X | Klasse Longteng Huoyun Special Edition | Havit Gamenote H2002P |
Meslek
Öğrenci
1703894821813.png

EA FC24 satın almaya çalıştığımda ve kart bilgilerini girdiğimde böyle bir hata veriyor. 2 farklı kart ve 2 farklı bilgisayar denedim. İkisinde de olumlu sonuçlanmadı. Sebebini bilen ve yardım edebilecek var mı?

Eki Görüntüle 2068465

EA FC24 satın almaya çalıştığımda ve kart bilgilerini girdiğimde böyle bir hata veriyor. 2 farklı kart ve 2 farklı bilgisayar denedim. İkisinde de olumlu sonuçlanmadı. Sebebini bilen ve yardım edebilecek var mı?

Bende de aynı hata var 2-3 kere talep açtım cevap vermeden kapatıldı başka kredi kartları denedim olmadı çözümü yok galiba bir de Gpay ile satın almayı deneyeceğim.

Bende de aynı hata var 2-3 kere talep açtım cevap vermeden kapatıldı başka kredi kartları denedim olmadı çözümü yok galiba bir de Gpay ile satın almayı deneyeceğim.
bende gpay ile aldım başarılı oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı