Satın alınan Acer Nitro 5 kullanılmış çıktı

Katılım
14 Ocak 2022
Mesajlar
223
Arkadaşlar N11'den laptop satın aldım Acer Nitro 5. ürünün kutusunu açmaya başladığımda üstteki güvenlik bandı kolayca çıktı ve altındaki 2. ve asıl bant yırtıktı. O an çok önemsemedim. Hızlıca açtım ürünü kontrol ettim herhangi bir sorun yoktu görünürde. Her neyse ürünü Acer'in resmi sitesinden kaydettirmek istediğimde bu seri numarası zaten kayıtlıdır diyor. Bana iade/kullanılmış ürün gönderdikleri kesinleşti burada. Satıcıya durumu yazdım, cevap bekliyorum. Peki bundan sonra yapmam gerekenler nelerdir?

Arkadaşlar ürün sitede win11 ile geleceği yazıyordu. Win11 kurmak için güvenlik bandı açılmış olabilir mi?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar N11'den laptop satın aldım Acer Nitro 5. ürünün kutusunu açmaya başladığımda üstteki güvenlik bandı kolayca çıktı ve altındaki 2. ve asıl bant yırtıktı. O an çok önemsemedim. Hızlıca açtım ürünü kontrol ettim herhangi bir sorun yoktu görünürde. Her neyse ürünü Acer'in resmi sitesinden kaydettirmek istediğimde bu seri numarası zaten kayıtlıdır diyor. Bana iade/kullanılmış ürün gönderdiklerinden emin olmaya başladım. Satıcıya durumu yazdım, cevap bekliyorum. Peki bundan sonra yapmam gerekenler nelerdir?

Windows'lu aldı iseniz açık geliyor aldığınız zamanı kanıtlayıp garanti sürenize itiraz edebilirsiniz.
 
Geçmiş olsun. N11 den bende alışveriş yaptım iki kere. İkisinde de sorun yaşadım. Birinde telefon kullanılmış geldi iade ettim satıcı telefon kutudan çıkmadı dedi. Aylarca uğraştım. İkincide de ütü kırık çıktı kutudan halen uğraşıyorum. Kesinlikle n11 müşterinin yanında durmuyor. Kendi çabanızla hakkınızı aramanız lazım. Tüketici hakem heyeti vs gibi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı