Steam Satın alınan hesabı eski sahibi geri aldı

snaks

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 8 ay önce bir hesap aldım ilk mailide var. Hesap tamamen benim dün kelebek gamma doppler çıkardım ve değeri 100k TL. 2 saat önce oyundayken birden hesabımdan attı. Yüksek ihtimal hesabın eski sahibi geri aldı. Şimdi destek açtım ilk maile sahibim. Pek bir açıklama yapamadım Steam desteğe sadece oyundayken hesaptan attı giriş yapamıyorum tarzı bir şey yazdım. İlk maile sahibim tekrar söylediğim gibi herhangi bir sorun olur mu? Ben hesabın geri verileceğini düşünüyorum daha önce bu tarz bir çalınma yaşamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bu yüzden hesap satışlarını ve alımlarını önermiyoruz. Ödeme bilgilerini doğrulayıp kolayca almıştır. Hesabın geri verilip verilmeyeceği de muamma. Hiç belli olmaz.

Hocam arkadaşımın hesabı çalındığında o da Steam ile iletişime geçip geri almıştı fakat envanteri bulana aşk olsun... Büyük geçmiş olsun.

Sende hesap hakkında ne kadar bilgi olursa olsun, hesabı oluşturan ilk kişide her zaman senden daha fazla bilgi vardır. Bu, Steam desteğe asıl sahibin kim olduğunu kanıtlamak için en önemli şeydir. Sana geri verilmesi çok zor hesabın.

Bu konu hakkında spesifik olarak bu belirtilmiş:

Hesap satın almanın sonuçları nelerdir?

Bir hesap satın alıp kullanırsanız, hesaba erişiminizi geri alma şansınız olmadan kaybetme riskiniz bulunur. Bu meydana gelirse, aşağıdakilerle kısıtlı olmamak üzere hesaba eklediğiniz tüm değerleri kaybedersiniz:
  • Derece, oynama süresi ve istatistikler.
  • Satın alınan ve etkinleştirilen oyunlar.
  • Satın alınan veya oynayış sırasında elde edilen envanter öğeleri.

Şifre değişikli yapıldığında hesaba 7 gün takas banı veriliyor yanlış bilmiyorsam. Envanter nasıl boşaltıldı?

Hesabı geri alması bir haftadan uzun sürdü çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı