Satın alınan işletim sistemini yeni sistemde kullanmak

lbosshere

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 6 sene önce bilgisayar toplarken orijinal bir Windows 8.1 işletim sistemi aldım. Şimdi ise anakart dahil bazı donanımlarımı yenilemek istiyorum. Satın almış olduğum Windows 8.1 işletim sistemini yeni bilgisayarımda kullanabilir miyim? Kullanabilirsem bunu nasıl yapabilirim?

8.1 Kullanmayın. Windows 10 kullanın. Daha performanslı olacaktır. 8.1'i nereden almıştınız?

Zaten microsoft'un sitesinden üzretsiz windows 10 indiriliyor. Etkinleştirmeden kullanmak da sorun olmaz. Eğer aldığın 8.1 tek bilgisayarlıksa bazı parçaları değiştirdikten sonra kullanmana izin vermez.

Zaten microsoft'un sitesinden üzretsiz windows 10 indiriliyor. Etkinleştirmeden kullanmak da sorun olmaz. Eğer aldığın 8.1 tek bilgisayarlıksa bazı parçaları değiştirdikten sonra kullanmana izin vermez.
Lisans türümü sorgulattım ve Retail Channel olarak çıktı. Sanırım bu farklı bilgisayarlarda da kullanılabilir olduğu anlamına geliyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı