Satın alınan ürün sebepsiz iade edilebilir mi?

CasualUser

Hectopat
Zamanında satın aldığım klavyeyi iade edip yerine bunu almak istiyorum. Fakat klavyeyi iade etme süreci yaklaşık 2 hafta bulur diye düşünüyorum ve bu süre zarfında klavyesiz kalmak istemiyorum. Linkini attığım klavyeyi hemen satın alıp, eski klavyem için iade talebim kabul edilmezse yeni aldığımı iade ederim diye düşünüyorum. Bunu yapabilir miyim?

Bir de yeni klavyede iade hakkımı kaybetmemek için nelere dikkat etmem lazım?

Zamanında dediğiniz ne zaman? Koşulsuz şartsız iade süresi yasal olarak 14 gündür (belli başlı ürünler hariç). Yoksa gideyim 2-3 sene önce aldığım ürünü iade edip sıfırını alayım, sizce bu mümkün mü?

Zamanında dediğiniz ne zaman? Koşulsuz şartsız iade süresi yasal olarak 14 gündür (belli başlı ürünler hariç). Yoksa gideyim 2-3 sene önce aldığım ürünü iade edip sıfırını alayım, sizce bu mümkün mü?
Dikkat etmemişim. Zamanında diyorsa muhtemelen eski bir tarihtir ve iade edemez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı