Satın alınan Valorant hesabının korunması

TheLeft4Dead2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilirsiniz TR'de Valorant hesap alım satım peynir ekmek gibi gidiyor, benim de aklıma takılan birkaç soru var ve eminim bu konudaki cevaplar hesap satın alan kardeşlerimiz için iyi bir rehber niteliğinde olacaktır. İşte o kritik sorular;

1-Sadece mail devirli hesabı korumak için ne yapılmalı?
2-İlk mailli hesap alınsa bile geri çekilebilir mi?
3-İlk mailli+isim değişme hakkı olan hesabı satın aldıktan sonra isim+# değiştirince halen hesabı geri alma şansı var mıdır satıcının?
4-Hesabın ilk bilgilerinin doğruluğunu sorgulayabilir miyiz? Eğer öyleyse nasıl ve nereden sorgulayabiliriz?(açılan ilk ajan, ödeme dekontu, ilk uğurluk, VP ile alınan ilk içerik ws...)
5-2 adımlı doğrulamanın hesap korumada bir işlevi var mıdır?
6-Satıcı hesabı geri aldıktan sonra hesabı banlatabilir miyiz?
7-Satın alınan hesapta hile açıldığını anlamak mümkün müdür?
8-Satın alındıktan sonra eğer hesap, önceki hile kullanımından banlanırsa HWID ban yenir mi?

Merhaba, bilirsiniz TR'de Valorant hesap alım satım peynir ekmek gibi gidiyor, benim de aklıma takılan birkaç soru var ve eminim bu konudaki cevaplar hesap satın alan kardeşlerimiz için iyi bir rehber niteliğinde olacaktır. İşte o kritik sorular;

3-İlk mailli+isim değişme hakkı olan hesabı satın aldıktan sonra isim+# değiştirince halen hesabı geri alma şansı var mıdır satıcının?
4-Hesabın ilk bilgilerinin doğruluğunu sorgulayabilir miyiz? Eğer öyleyse nasıl ve nereden sorgulayabiliriz?(açılan ilk ajan, ödeme dekontu, ilk uğurluk, VP ile alınan ilk içerik ws...)
8-Satın alındıktan sonra eğer hesap, önceki hile kullanımından banlanırsa HWID ban yenir mi?
Mailini değiştiririm. İlk maili diye satışa çıkarırım. Ama aslında gerçekteki ilk maili bende olur. İstediğim zaman hesabı alabilirim. İstediğin şekilde korumaya al. Hesabım çalındı diye mail atarım. Benden istenilen bilgileri veririm ve hesabı geri alırım. Sen istediğin kadar hesap benimdi diye mail at. Hesabın bütün bilgileri ve ilk maili bende. Yani hesabı banlatamazsın. Kısacası hesabı korumanın tek yolu satıcının vicdanı.

Yaklaşık 3K'lık hesap sattım. Adam hesabı tekrar satarken çaldırmış. Gidip ben teslim aldım hesabı. İstesem geri vermeyebilirim. Hiçbir şey yapamaz. Ama doğru olmadığını düşündüğüm için gittim Riottan aldığım hesabı tekrar sattığım adama geri verdim.

Hocam kısacası almamanızı tavsiye ederim. Koruma açarsanız da pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Satıcı hesabı Riot Destek'e yazıp geri alabilir ve satıcı destek de sağlamayabilir. Hesapların satılması aslında yasak.

Mailini değiştiririm. İlk maili diye satışa çıkarırım. Ama aslında gerçekteki ilk maili bende olur. İstediğim zaman hesabı alabilirim. İstediğin şekilde korumaya al. Hesabım çalındı diye mail atarım. Benden istenilen bilgileri veririm ve hesabı geri alırım. Sen istediğin kadar hesap benimdi diye mail at. Hesabın bütün bilgileri ve ilk maili bende. Yani hesabı banlatamazsın. Kısacası hesabı korumanın tek yolu satıcının vicdanı.

Yaklaşık 3K'lık hesap sattım. Adam hesabı tekrar satarken çaldırmış. Gidip ben teslim aldım hesabı. İstesem geri vermeyebilirim. Hiçbir şey yapamaz. Ama doğru olmadığını düşündüğüm için gittim Riot'tan aldığım hesabı tekrar sattığım adama geri verdim.

Hocam hesabın satın alındığını eğer Riot desteğe kanıtlanır ise hesap kalıcı kapatılabiliyor diye biliyorum ama tam emin değilim.

1-Koruyamazsın, adam isterse alır
2-Adamın sana ilk maili verdiğini bilemezsin
3-
4-Adamın gmailini alman lazım
5-Hayır, yani adam isterse yine alır devretmeliyse
6-Biraz uğraşman lazım diye biliyorum, riota şikayet falan etmen lazım ancak sen de hesap satın aldığın için suçlu oluyosun, bi kazancın olmaz yani
7-Hayır
8-Zor ancak farkedilirse yiyebilirsin.

Hocam hesabın satın alındığını eğer Riot desteğe kanıtlanır ise hesap kalıcı kapatılabiliyor diye biliyorum ama tam emin değilim.
Hesabın tüm bilgileri bende. Hiçbir şey yapamazsın. Tek yapacağın şey bir bardak soğuk su içmek olur. O yüzden hesap kesinlikle alma. Elbet gider elinden.

Hesap satın almak isteyenler tek tavsiyem almamaları. Çokça bu olaya şahit olmuş birisi olarak diyorum. Çünkü bir arkadaşım birçok defa hesabını satıp geri aldı. Sattıktan 1-2 ay sonra değil 1 sene sonra veya 7-8 ay sonra aldı. Elinizde Riot'un istediği tüm bilgiler mevcutsa Riot hemen geri veriyor.

1-koruyamazsın, adam isterse alır.
2-adamın sana ilk maili verdiğini bilemezsin.
3-
4-adamın Gmail'ini alman lazım.
5-hayır, yani adam isterse yine alır devretmeliyse.
6-biraz uğraşman lazım diye biliyorum, Riot'a şikayet falan etmen lazım ancak sen de hesap satın aldığın için suçlu oluyosun, bir kazancın olmaz yani.
7-hayır
8-zor ancak fark edilirse yiyebilirsin.

Eyvallah hocam, yani satın alınan hesabın ilk mailinin doğru olup olmadığını anlayamıyoruz...

Eyvallah hocam, yani satın alınan hesabın ilk mailinin doğru olup olmadığını anlayamıyoruz...
Evet hocam, hesap almanızı tavsiye etmiyorum o yüzden ancak adam size gmailini verir sonra siz hesabın açıldığı tarihe bakarsınız o zaman hesabın ilk maili olduğunu anlayabilirsiniz, ancak adam size gmailini vermez büyük ihtimalle, verse bile onu bile geri alabiliyor düşünün.

Hesap satın almak isteyenler tek tavsiyem almamaları. Çokça bu olaya şahit olmuş birisi olarak diyorum. Çünkü bir arkadaşım birçok defa hesabını satıp geri aldı. Sattıktan 1-2 ay sonra değil 1 sene sonra veya 7-8 ay sonra aldı. Elinizde Riot'un istediği tüm bilgiler mevcutsa Riot hemen geri veriyor.

Haklısın hocam en iyi çözüm yolu o fakat malum artan VP fiyatlarından dolayı millet ucuzdan hesap almaya yelteniyor ister istemez...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı