Çözüldü Satın alınmış uygulamalarda "The iTunes Store is unable to process purchases at this time" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

321968

Hectopat
Merhaba dostlar. iPhone 5 kullancısıyım. Kullandığım telefondanda anlaşıldığı gibi çok kullanmam, uygulama satın almam. Ama son günlerde daha önceden indirdiğim -satın aldığım- uygulamaları tekrar indirmek istediğimde "The iTunes Store is unable to process purchases at this time"
hatası alıyorum. iTunes hesabımdan çııkış yapıp giriş yapıyorum, hard reset, yeniden bağlanma, ağa reset atma gibi şeyleri yaptım ama olumlu sonuç alamadım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Çözüm
Teşekkür ederim. Sanıyorum yeni konudan geldiniz. Formatla ilgili bi bilginiz var mı?
KONU GÜNCELLEMESİ
Serverlarda bi sıkıntı olmasa bile büyük olasılıkla sizde sizin yapabileceğiniz bir şey olmayacak bir hata oluyor. Hesaptan çık-gir yapmaktan başka çok kurcalamayın. Saygılar, sevgiler.
Teşekkür ederim. Sanıyorum yeni konudan geldiniz. Formatla ilgili bi bilginiz var mı?
KONU GÜNCELLEMESİ
Serverlarda bi sıkıntı olmasa bile büyük olasılıkla sizde sizin yapabileceğiniz bir şey olmayacak bir hata oluyor. Hesaptan çık-gir yapmaktan başka çok kurcalamayın. Saygılar, sevgiler.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı