Satın alma önceliği SSD mi HDD mi ? Nedenini de söylerseniz iyi olur HDD ise SSD performansına yakın bir HDD önerir misiniz vatan bilgisayar dan. Toplama bilgisayarımda ( Oyun için) tek eksik bu ikisi. Biri almak zorundayım sadece bütcemi geçiyor 2 sini bir aldıgımda.
Elinde hiçbir şey yoksa HDD almalısın. SSD hız içindir ve ek depolama yerin olduğunda almalısın. SSD performansına yakın HDD istiyorsan SSHD'lere bakmalısın.
Elinde hiçbir şey yoksa HDD almalısın. SSD hız içindir ve ek depolama yerin olduğunda almalısın. SSD performansına yakın HDD istiyorsan SSHD'lere bakmalısın.
3000 TL sistem toplayacağım şuan 2800 TL tuttu 3000 e tamamlayacağım yalnız HDD mi SSD mi kararsız kaldım :/ şuan kullandığım HDD yi depolama olarak kullanmak isterim ama özellikleri nelerdir topladığım sisteme uyar mı bilmiyorum işte.
3000 TL sistem toplayacagım suan 2800 Tl tuttu 3000 e tamamlayacagım yalnız HDD mi SSD mi kararsız kaldım :/ suan kullandıgım HDD yi depolama olarak kullanmak ısterım ama özellikleri nelerdir topladığım sisteme uyar mı bilmiyorum işte.