Satın alma önceliği SSD mi HDD mi

bilgisayari oyun icin topladigina gore ilk once hd almalisin ama ssd almazsan olmaz o is :D ssd de almalisin ama oncelik hdd

hdd marka ve sistem ozelliklerini yazarsan iyi olur guc kaynagi nekadar ?
WqFBKNP.png

Şuan lık sistem bu. HDD ve SSD eksik sadece.

WqFBKNP.png

Şu anlık sistem bu. HDD ve SSD eksik sadece.

İyi bir sistem ama bence işlemciyi i7'ye yükseltmelisin. Bende iMac var ilk başlarda güzel olmasına rağmen arada takılmalar yaşıyorum. RAM ve ekran kartı iyi. Özellikle ekran kartı. Sadece işlemciyi yükselt derim.

SSD olarak bunu öneririm.
Screenshot_2014-07-08-01-50-50.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre cezalıydım, foruma girmedim hiç. Bir çok yerde duyduğum kadarıyla, SSD boşa para deniyor. Takıp denemişler, HDD ile aynı performans sunuyormuş. Bence büyük ihtimalle milattan kalma bilgisayarlarda denediler. :) İlk tercih HDD olmalı. SSD sonradan ilave edilebilir. SSD çok hızlı ve iyi bir teknoloji ama olmazsa, olmaz değil.

Ben olsam SSD alırdım. Hdd'yi param olunca alırdım. 2. el 50-60 tl'ye bile var zaten depolama için kullanılacak şahsen ben SSD'siz kullanamıyorum bu saatten sonra.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı