Satın alma önceliği SSD mi HDD mi

brales33

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Satın alma önceliği SSD mi HDD mi ? Nedenini de söylerseniz iyi olur :) HDD ise SSD performansına yakın bir HDD önerir misiniz vatan bilgisayar dan. Toplama bilgisayarımda ( Oyun için) tek eksik bu ikisi. Biri almak zorundayım sadece bütcemi geçiyor 2 sini bir aldıgımda.

Son düzenleme:
Elinde hiçbir şey yoksa HDD almalısın. SSD hız içindir ve ek depolama yerin olduğunda almalısın. SSD performansına yakın HDD istiyorsan SSHD'lere bakmalısın.

3000 TL sistem toplayacağım şuan 2800 TL tuttu 3000 e tamamlayacağım yalnız HDD mi SSD mi kararsız kaldım :/ şuan kullandığım HDD yi depolama olarak kullanmak isterim ama özellikleri nelerdir topladığım sisteme uyar mı bilmiyorum işte.

Son düzenleme:
Bilgisayari oyun icin topladigina gore ilk once hd almalisin ama ssd almazsan olmaz o is :D SSD de almalisin ama oncelik hdd.

3000 TL sistem toplayacagım suan 2800 Tl tuttu 3000 e tamamlayacagım yalnız HDD mi SSD mi kararsız kaldım :/ suan kullandıgım HDD yi depolama olarak kullanmak ısterım ama özellikleri nelerdir topladığım sisteme uyar mı bilmiyorum işte.

HDD marka ve sistem ozelliklerini yazarsan iyi olur guc kaynagi ne kadar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı