The Last of Us Part 2 kronolojik sıra oynama deneyimi

kadirbgcii

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar incelemeye başlamadan önce spoiler yoktur. Sadece 2 saatlik bir deneyim anlatacağım. Oyunu bitirince daha detaylı bir inceleme gelecektir.

Oyuna başlayalı 2 saat oldu ancak orijinalini en zor mod dahil 3 kere bitirmiş birisi olarak kronolojik sıraya bayıldım. Oyun bu haliyle de çok güzel olmuş. Bölümlerdeki atmosfer böyle içime daha çok geçti ancak orijinal haliyle bir farkı var o da merak duygusu. Orijinalde merak duygusu yoğunken kronolojik olarak oynandığında merak duygusu kayboluyor sanki, ben bölümleri bildiğim için olduğunu düşünmüyorum heyecan duygusunu yaşayamadım. Daha 2. saatteyimde XD bakalım ileride ne olacak? Oyun bittiğinde yüksek ihtimalle 1 hafta içinde detaylı bir inceleme atacağım. Yorumlarınızı saygı çerçevesi içinde bekliyorum herkese iyi oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba deneyimlerin nasıldı ana hikayeyi geçen sene oynadıma z önce kronolijike başlaım tavsiylerini bekliyorum ve aynı heyecanı istiyorum deneyimlerin nasıldı

Merhaba deneyimlerin nasıldı ana hikayeyi geçen sene oynadıma Z önce kronolijike başlaım tavsiylerini bekliyorum ve aynı heyecanı istiyorum deneyimlerin nasıldı.

Hocam oyunda inceleme yapmayı unutmuşum kusura bakmayın şahsen ben oyunun kronolojik sırasını daha çok sevdim diğer türlü ellie ile oynadığımız noktaları es geçip abbyle sanki baştan başlıyoruz hissi bana hiç geçmiyormuş bu mod oyunu bitirenler için daha iyi olmuş heyecan duygusunu daha iyi hissettiriyor ama merak duygusunuda tam tersi hiç hissettirmedi ana hikayeyi oynadıysanız bu moduda bir deneyin derim ben biraz daha unutup yeniden bitirmeyi düşünüyorum kronolojik sırayla.

Hocam oyunda inceleme yapmayı unutmuşum kusura bakmayın şahsen ben oyunun kronolojik sırasını daha çok sevdim diğer türlü ellie ile oynadığımız noktaları es geçip abbyle sanki baştan başlıyoruz hissi bana hiç geçmiyormuş bu mod oyunu bitirenler için daha iyi olmuş heyecan duygusunu daha iyi hissettiriyor ama merak duygusunuda tam tersi hiç hissettirmedi ana hikayeyi oynadıysanız bu moduda bir deneyin derim ben biraz daha unutup yeniden bitirmeyi düşünüyorum kronolojik sırayla.
teşekkürler sağolun kronolojik modunilk başı o kadar sıkıcı ki orjinale dönemk üzereyedim oyunun üzerinde bir yıl geçti dün part 1 bitirdim sanırım kronolijike bir şans vereceğim

Teşekkürler sağ olun kronolojik modunilk başı o kadar sıkıcı ki orijinale dönemk üzereyedim oyunun üzerinde bir yıl geçti dün part 1 bitirdim sanırım kronolijike bir şans vereceğim.

Hocam ilk 1 saat oyunun olayını anlayamıyorsunuz ondan sonrası bende keyife bıraktı kesinlikle deneyin denerim iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı