Satranç nasıl öğrenilir?

Z_34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, malum yaz ayında oldugumuz için sık sık boş vaktim oluyor. Bende satranç öğrenmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz herhangi bir YouTube kanalı var mı veya herhangi bir kurs? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Bu seriyi izlemeni tavsiye ederim.

Merhaba, malum yaz ayında oldugumuz için sık sık boş vaktim oluyor. Bende satranç öğrenmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz herhangi bir YouTube kanalı var mı veya herhangi bir kurs? Şimdiden teşekkür ederim.

Taşları ögrenin sonra bol bol oynayarak kendinizi geliştirin bence. Bir sorun olursa
Discord: mesedian yazabilirsin.
Öyle yt videosu ile sıkılırsınız bide sadece hareketleri ezberlersin onun yerine kafanı çalıştır.

Satranç analizleri diye bir adam satranç maçlarını anlatıp açıklıyor.
Veya sabo hocamı izleyebilirsiniz. Çok severim kendisini. Bunları izleyerek yavaş yavaş öğrenirsiniz. Basit zaten.

Satranç TV ve benzeri kanalların maç analizlerini ve eğitim videolarını izleyebilirsiniz hocam. Aynı zamanda da lichess gibi platformlarda bol bol oynayıp maç sonrası analiz yaparak kendini geliştirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı