Satranç takımı Hepsiburada'dan alınır mı?

Daha fazla  
Satranç oynamayı seviyorum fakat şu ana kadar sadece telefondan oynadım ve sorduğum çoğu kişi PC, telefon ve gerçek taşlarla oynan satrancın hissiyatlarının birbirinden çok farklı olduğunu söyledi ve bunun üzerine satranç takımı almaya karar verdim ama nelere dikkat edilir, ne yapılır hiç bilmiyorum. Hepsiburada'da 1-2 tane takım buldum fakat Hepsiburada'dan alınır mı? Kararsızım boyut vs. hiçbir fikrim yok. Yol gösterirseniz sevinirim.

Hocam eğer karşınızdaki rakip dişinize göre ise ve biraz sizden iyi olup sizi çok feci zorluyorsa nerede olursa olsun oynanır. Hissiyat ve o taşların hareketlerini düşünmek daha eğlenceli tabii. Fakat nereden aldığınızın önemi yok, kullanan ve almış kişilerin yorumları daha önemli.

Katlanabilir mi yoksa ahşap mı istiyorsunuz tek önemli nokta bu.
Katlanabilirlerin bir süre sonra şekli çok bozuluyor düz durmuyor ama taşıması kolay.

Aslında baktığınızda telefonda online oynuyorsunuz. Ama fiziksel de bir arkadaş lazım. Çok iyi anlaştığın komşun yada kardeşin fln yoksa o süs olarak durur orda.

Fiziksel olarak da yani bildiğiniz satranç. Telefon gibi çok değişiklikler beklemeyin. Güzel yorumları olan birini alabilirsiniz.

PC'den oynamakla gerçekte oynamak arasında fark olduğu doğru. Ama aldığın takımın öyle çok bir farkı olmayacak gözüne hoş gözüken ve yorumları iyi olan bir takımı alabilirsin. Farkına gelecek olursak gerçekte oynarken bazı hamleleri PC'de oynadığına göre göremeyebilir dahası hızlı maçlarda özellikle 1 dakikalık olanlarda gerçekte çok zorlanabilirsin. Ha dersen bana hangisini tercih edersin diye tabi gerçekte karşı karşıya oynamanın tadı başka bir güzel.

Katlanabilir mi yoksa ahşap mı istiyorsunuz tek önemli nokta bu.
Katlanabilirlerin bir süre sonra şekli çok bozuluyor düz durmuyor ama taşıması kolay.
Hocam düz tercihimdir kesinlikle.

Telefondan oynamaya devam, sorduğun kişiler yalan söylemiş.
Hocam yok ya gerçekte görmek biraz daha zor bence telefonda bütün olasılıklar önünde oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı