Savaş oyun tavsiyesi

RBT Fan

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Babayım
RAM
16
SSD veya HDD modeli
WD Blue SN570
Ekran kartı
1050Tİ
Anakart
MSI H310M PRO-M2
İşlemci
İ5 9400F
Arkadaşlar harita üzerinde savaş yapabileyeceğim bir oyun var mı ücetli ücretsiz? Steam'de alt kısımda 1 fotoğraf var. Onun gibi PC oyunları.

Dosya Ekleri

• 1696870542540.png
    1696870542540.png
    238,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Basit olarak aoh2 ve dummynation zor olarak HOI4 ve EU4.

Hoi4 veya eu4 oynayabilirsiniz. Ekran görüntüsünde attığın oyun ise aoh2 fakat çok kaliteli bir oyun değil sadece sayılar savaşıyor. Ve saydığım 2 oyun çok strateji gerektiriyor.

Merhaba oyunun tam adı Hearts of Iron IV. Diğer oyunun adı ise Europa Universalis IV.

Sağ ol diğerlerini da almaya düşünüyorum ama şu an bununla başlayayım hem basit görünüyor böyle oyunlara merakım var bir bunu deneyeyim diğer tavsiyeleriniz da yakın zamanda denemeye çalışacağım teşekkürler. Şu an deneyeceğim basit olan oyun aoh2 bu.

HOI4 veya EU4 oynayabilirsiniz. Ekran görüntüsünde attığın oyun ise aoh2 fakat çok kaliteli bir oyun değil sadece sayılar savaşıyor. Ve saydığım 2 oyun çok strateji gerektiriyor.

Yani başlangıç için bu iyi gibi düşünüyorum aoh2.

Sağ ol diğerlerini da almaya düşünüyorum ama şu an bununla başlayayım hem basit görünüyor böyle oyunlara merakım var bir bunu deneyeyim diğer tavsiyeleriniz da yakın zamanda denemeye çalışacağım teşekkürler. Şu an deneyeceğim basit olan oyun aoh2 bu.

Yani başlangıç için bu iyi gibi düşünüyorum aoh2.

Age of History 2 kolay bir oyundur oyunun mekaniğini hemen kavrarsınız fakat ize yazdıgım diğer 2 oyun için stratejiyle pek aranız yoksa rehberlere göz atmanızı öneririm iyi oyunlar.

Age of History 2 kolay bir oyundur oyunun mekaniğini hemen kavrarsınız fakat ize yazdıgım diğer 2 oyun için stratejiyle pek aranız yoksa rehberlere göz atmanızı öneririm iyi oyunlar.

Değil mi yani 400 500 TL boşa gitmesini istemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı