Savaş oyunu tavsiyesi

Battlefield 1 çok zor mu hocam?

Yoo. Alışması kolay bir oyun tek sevmediğim yanı silahları. Silah seçeneği çok yok açması zor, bazıları DLC'siz kullanılmıyor zaten. Normalde BF1 5'ten daha çok begenilmisti ama şu an BF5 daha çok oynanıyor en büyük sebebi de bu. Çeşitlilik oyunu geriye düşürdü maalesef. 1. Dünya savaşı sırasında çok silah çeşidi yoktu tarihe uygun yapılmış ama bu bir şeyi değistirmiyor maalesef.

Yoo. Alışması kolay bir oyun tek sevmediğim yanı silahları. Silah seçeneği çok yok açması zor, bazıları DLC'siz kullanılmıyor zaten. Normalde BF1 5'ten daha çok begenilmisti ama şu an BF5 daha çok oynanıyor en büyük sebebi de bu. Çeşitlilik oyunu geriye düşürdü maalesef. 1. Dünya savaşı sırasında çok silah çeşidi yoktu tarihe uygun yapılmış ama bu bir şeyi değistirmiyor maalesef.
1 mi 5 mi peki? Online için.

5 daha uzun süre götürür. Çabuk sıkmaz ben genelde farklı oyunlar oynarken ara vermek amaçlı girdiğim için BF1 daha çok hoşuma gidiyor.

Çok götürmesine gerek yok hocam, günde 2 3 el atar çıkarım diye düşünüyorum. Ama oyun çok zorlasın da istemiyorum.

Çok götürmesine gerek yok hocam, günde 2 3 el atar çıkarım diye düşünüyorum. Ama oyun çok zorlasın da istemiyorum.

Hocam videolarına bakıp karar ver 2side sarar çünkü. 2 oyunda çok zorlamaz ama 5E alışmak daha zor. Oyun daha hızlı akıyor.

Benim 5I oynamama sebeplerinden biri de kayma. Warzone, Apex oyunlarında ki gibi adamlar kayıyor benim en sevmediğim özelliktir savaş oyunlarinda. Bir de bu tarz eski dönemi anlatan savaş oyunlarına hiç yakistiramadim.

Far Cry 3 ve Assassin's Creed Ezio üçlemesi ilk tercihlerimdir:D
Max Payne serisini de bitirebilirsiniz 3 oyunluk seri
Mafia seriside güzeldir
(3'ü pek sevmedim)
Battlefield 1I beğendim savaşı cidden zevkli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı